Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a ucis iubita de 26 de ani şi pe frăţiorul ei de doar 9 anişori, după ce ar fi aflat că îl înşală

Un bărbat şi-a ucis fără milă iubita şi pe frăţiorul ei de doar 9 ani, după ce ar fi aflat că femeia îl înşela. Câteva zile mai târziu, trupul acestuia a fost găsit fără viaţă de autorităţi, pe o plajă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.12.2020, 17:24

Viktoria Makarova şi fratele ei
Un bărbat şi-a ucis iubita de 26 de ani şi pe frăţiorul ei de doar 9 anişori - Instagram/Viktoria Makarova
  • Trupul tinerei a fost găsit în baia apartamentului lui.
  • Fratele ei mai mic a fost găsit cu braţele rupte şi cu răni în jurul gâtului.

Akshin Guseinov, în vârstă de 32 de ani, a postat online mai multe detalii tulburătoare despre ambele crime înfăptuite, înainte să fie găsit fără viaţă pe o plajă, la câteva zile după ce a fost dat în urmărire de poliţie.

Omul de afaceri şi-a ucis iubita şi pe fratele ei, de nouă ani, după ce şi-a dat seama că se afla în mijlocul unui triunghi amoros.

Trupul plin de vânătăi al Viktoriei Makarova, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit în baia apartamentului lui, cu mâinile şi picioarele legate, purtând doar un tricou.

Fratele ei mai mic, Dimitry, torturat crunt, a fost găsit cu braţele rupte şi cu răni în jurul gâtului, în urma sufocării.

Ucigașul Akshin Guseinov, în vârstă de 32 de ani, a postat detalii tulburătoare ale crimelor pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce s-a asigurat că şi-a lăsat victimele fără suflare.

El amenințase şi că își va lua propria viață, iar cadavrul său, pe jumătate gol, a fost găsit pe o plajă din Marea Neagră, lângă Novorossiysk, la trei zile după tragicele morți, în urma unei ample căutări ae poliţiştilor, a confirmat Comitetul de Investigații din Rusia.

„Era o fată frumoasă, eu o iubeam. De ce a trebuit să mă înșele?

Viktoria îi mărturisise lui Guseinov, afacerist în construcţii şi turism, că îl înșelase cu un alt bărbat numit Yury.

Scos din minţi de gelozie, bărbatul a decis să îi pună capăt zilelor, drept pedeapsă. A dezvăluit apoi online detalii de la faţa locului: 

„Încă am sentimentul că este în viață. Oricum m-am asigurat puțin, pentru că nu suntem într-un film. Nu vrem o situație când ea mă lovește cu un ciocan din spate - și aș ajunge în poziția ei, dar cel mai probabil este moartă. Era o fată frumoasă, eu o iubeam. De ce a trebuit să mă înșele?"

Din motive neclare, ucigașul și-a aruncat furia şi asupra băiatului de nouă ani. A postat o înregistrare făcută înainte de a pleca cu mașina din apartamentul său din Armavir spre casa familiei Viktoriei din satul Novoalekseevskaya, unde urma să îl ucidă şi pe micul Dmitry.

„Mă voi bucura. Va fi ultima plăcere din viața mea. Când îl voi bate şi tortura pe fratelei ei voi avea emoţii pozitive. Îl voi ucide sau nu în cele din urmă? Poate îl voi lăsa invalid, ca să sufere toată viața”, a spus el.

Durerea unei mame între cele două sicrie ale copiilor ei

Tânăra şi fratele sau au fost îngropaţi unul lângă ceălalt. La înmormânate au participat toate persoanele din oraş. Zeci de oameni au adus omagii, flori şi lumănânări şi au plâns pentru cele două vieţi scurse atât de nedrept.

Mama lor, Lyubov Makarova, în vârstă de 49 de ani, „stătea între cele două sicrie, neștiind de care să se apropie mai întâi.

„Fiica la dreapta, fiul ei la stânga..”

Cel de-al doilea bărbat din viaţa tinerei, cel cu a cărei poveste de dragoste şi-a găsit sfârşitul, a participat de asemenea la înmormântare, potrivit Mirror.

Celălalt bărbat din triunghiul amoros a spus: „Viktoria era foarte aproape de mine și nici nu știam întregul adevăr până când s-a întâmplat nenorocirea. Am fost şocat de ceea ce am auzit, nu ştiam nici eu de el, iar el la rândului lui a fost şocat să audă că Viktoria era cu mine pe la spatele lui. Dar nimeni nu credea că se va întâmpla asta. Guseinov m-a sunat de pe telefonul ei și ultimele sale cuvinte au fost: „Vă veți speria de ceea ce se va întâmpla în continuare.”

După găsirea celor două cadavre a fost deschisă o anchetă pentru dublă crimă „de o cruzime deosebită”.

Criminalul a fost găsit fără viaţă, la scurtă vreme, pe o plajă, după ce ameninţase că îşi va lua viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a ucis iubita de 26 de ani şi pe frăţiorul ei de doar 9 anişori, după ce ar fi aflat că îl înşală