Antena Meniu Search
x

Video Roman Abramovici se roagă de prieteni să îi împrumute câte un milion de dolari, ca să-și plătească angajații 

Presa taboida din Statele Unite si regatul Unit susţine că Roman Abramovici a ajuns la mâna prietenilor cu foarte mulţi bani. Oligarhul rus se roagă de prietenii de la Hollywood, dar şi de brokerii americani, să îi împrumute - fiecare - câte un milion de dolari, ca să se poată menţine pe picioare, cât timp activele sale sunt îngheţate la nivel mondial. 

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 09:02

Vezi și

Roman Abramovici ar trebui să plătească 750 de mii de dolari pe săptămână angajaţilor, inclusiv celor care au grijă de iahturile sale. Cei la care a apelat, au declinat cererea, alegând să nu îşi asocieze numele cu un personaj atat de controversat.

Noi sancțiuni împotriva Rusiei anunțate de UE

Uniunea Europeană anunță al cincilea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, după imaginile cu atrocitățile comise de soldații ruși în Bucha, unde civilii au fost torturați, legați și împușcați, iar cadavrele lor au fost abandonate pe străzi sau îngrămădite în gropi comune. 

"Rusia duce un război crud și nemilos împotriva populației civile a Ucrainei. Trebuie să menținem presiunea maximă în acest punct critic. Așa că astăzi propunem un al 5-lea pachet de sancțiuni", a declarat, marți, Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oficialul european a anunțat un nou pachet de sancțiuni împotriva Kremlinului:

1. Interdicția importurilor de cărbune din Rusia, în valoare de 4 miliarde de euro pe an, reducând o altă sursă importantă de venituri pentru Rusia.

2. O interdicție totală a tranzacțiilor pentru 4 bănci cheie rusești, printre care VTB, a doua cea mai mare bancă rusească.

3. O interdicție ca navele rusești și operate de ruși să aibă acces în porturile UE și o interdicție pentru operatorii de transport rutier din Rusia și Belarus.

4. Alte interdicții de export, în valoare de 10 miliarde euro, în domenii cruciale: semiconductori avansați, mașini și echipamente de transport.

5. Noi interdicții specifice de import, în valoare de 5,5 miliarde de euro.

6. Măsuri specifice cum ar fi interzicerea participării companiilor ruse la achizițiile publice în UE și excluderea oricărui sprijin financiar pentru organismele publice ruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Roman Abramovici se roagă de prieteni să îi împrumute câte un milion de dolari, ca să-și plătească angajații