Antena Meniu Search
x

Video Rusia a început să trimită în luptă batalioane întregi. Ucrainenii se așteaptă la o ofensivă violentă

Zile tot mai sângeroase pe frontul de luptă din Ucraina. Ofensiva Rusiei devine din ce în ce mai violentă, iar ameninţările liderilor de la Kremlin mai înspăimântătoare. Kievul anunţă că numai ieri a distrus zeci de blindate şi a omorât peste o mie de soldaţi.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 21:02

Vezi și

La aproape un an de la începerea conflictului din Ucraina, armata lui Putin încearcă prin orice mijloace să câştige un avantaj pe front. Rusia a început să trimită batalioane întregi de soldați în estul Ucrainei înainte de ofensiva majoră care ar putea începe săptămâna viitoare. Până atunci, armata Kremlinului continuă să atace infrastructura civilă, simultan cu obiectivele militare. 

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: În acest moment sunt pene de curent în mare parte din regiunea Odesa. Sunt multe probleme, dar cheia este să acţionăm în prima linie, în regiunea Doneţk, dar şi în alte direcţii, în special în Bahmut. 

Război în Ucraina. O tactică folosită de Moscova încă de la început este intimidarea

Liderii ruşi ameninţă din nou Occidentul cu escaladarea conflictului, pe măsură ce armele promise de statele NATO sunt livrate pe front.

Pe acelaşi subiect

Serghei Şoigu, ministrul Apărării rus: Ei (NATO) au început aprovizionarea cu arme grele și au cerut în mod deschis Ucrainei să pună mâna pe teritoriul nostru. Astfel de manevre atrag efectiv țările NATO în conflict și ar putea duce la escaladarea acestuia la un nivel imprevizibil. 

Doar în ultimele 24 de ore mai multe vehicule militare au plecat din întreaga lume cu destinaţia Ucraina. Ruşii se laudă însă că noile echipamente nu le pot sta în cale. 

Serghei Şoigu, ministrul Apărării rus: Forțele ruse continuă să distrugă armamentul furnizat Kievului, atât în ​​timpul tranzitului, cât și în prima linie.

Volodimir Zelenski este aşteptat în această săptămână să se adreseze Parlamentului European, într-o sesiune specială. Ar fi a doar a doua oară de la începutul războiului când preşedintele Ucrainei părăseşte ţara

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Rusia a început să trimită în luptă batalioane întregi. Ucrainenii se așteaptă la o ofensivă violentă