Antena Meniu Search
x

Rusia anunţă manevre militare cu avioane de vânătoare şi bombardiere în apropierea Ucrainei şi în Crimeea. Vor participa 6.000 de soldaţi

Forţele armate ruse au lansat marţi o nouă serie de manevre în apropierea Ucrainei şi în Crimeea, iar la aceste exerciţii militare participă 6.000 de oameni, avioane de vânătoare şi bombardiere, potrivit agenţiilor ruse de presă, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 16:23

Rusia anunţă manevre militare cu avioane de vânătoare şi bombardiere în apropierea Ucrainei şi în Crimeea. Vor participa 6.000 de soldaţi
- Profimedia

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.01.2022, marile unități și unități militare ale regiunii au fost alertate pentru verificarea nivelului de pregătire pentru luptă. Peste 6.000 de militari au fost scoși în poligoane în vederea desfășurării de exerciții tactice.

"Potrivit planului verificării, o serie de mari unități și unități militare au trecut la desfășurarea de marșuri combinate către poligoane de arme întrunite aflate la distanțe considerabile de punctele de dislocare permanentă, pentru îndeplinirea de activități de pregătire pentru luptă", se arată într-un comunicat de presă citat de RIA Novosti.

La activitățile de instrucție care au loc în în apropierea Ucrainei şi în Crimeea participă mari unități și unități militare din cadrul armatelor de arme întrunite, armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană, precum și grupări navale aparținând Flotei ruse din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică.

Verificarea nivelului de pregătire pentru luptă se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general de armată Alexander Dvornikov.

Pe acelaşi subiect

Rusia, exerciţii militare din ce în ce mai dese

Marina rusă a publicat joi un videoclip cu exerciţiile la care au fost folosite rachete de croazieră Kalibr, care au fost lansate de către un submarin spre o ţintă terestră din Marea Japoniei.

Exercițiile au avut loc în mările adiacente direct Rusiei și au inclus, de asemenea, manevre în Marea Mediterană, Marea Nordului, Marea Ohotsk, Oceanul Atlantic de nord-est și Pacific.

Separat de acestea, China, Rusia și Iran au organizat exerciții navale comune vineri, a declarat un oficial de relații publice din forțele armate iraniene pentru agenția de presă ISNA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Rusia anunţă manevre militare cu avioane de vânătoare şi bombardiere în apropierea Ucrainei şi în Crimeea. Vor participa 6.000 de soldaţi