Antena Meniu Search
x

Video Săndel Hornea, românul care a bătut cu sălbăticie două femei și o adolescentă, în Anglia, a pledat vinovat și își așteaptă sentința

Săndel Hornea, românul care a bătut fără milă trei femei, în 2019, într-o casă din Luton, un oraș aflat în comitatul Bedfordshire, Anglia, a pledat vinovat și va fi condamnat peste câteva săptămâni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.09.2021, 11:36

  • Săndel Hornea, românul care a bătut cu sălbăticie o adolescentă, pe mătușa și bunica ei, în Anglia, a pledat vinovat și își așteaptă sentința

Tâlharul român a bătut două femei și o adolescentă, într-un jaf care a îngrozit Marea Britanie. Totul s-a întâmplat luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din comitatul Bedfordshire.

Este de neînțeles cum Hornea, care avea mai multe condamnări la activ, atât în România, cât şi în Italia, a reușit să se strecoare în Anglia și să comită atacul sălbatic, comentează jurnaliștii publicației britanice The Mirror, care au dezvăluit, în exclusivitate, cum a fost prins românul, dar și faptul că tânărul de 36 de ani își va afla sentința peste câteva săptămâni.

Săndel Hornea, eliberat în baza recursului compensatoriu

Săndel Hornea a fost eliberat din închisoare în martie 2018, în baza recursului compensatoriu. Imediat după, românul a plecat în Anglia, acolo unde a încercat să înceapă o viaţă nouă. Nu a reușit decât comită aceleași ilegalități ca în România, cât şi în Italia, acolo unde a şi fost condamnat.

Pe acelaşi subiect

În ianuarie 2008, Săndel Hornea a fost arestat şi extrădat în Italia, acolo unde a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism, după ce a obligat o minoră de 16 ani să se prostitueze. După ce şi-a ispăşit pedeapsa în Peninsulă, Hornea s-a întors în România, unde a continuat să comită infracţiuni.

Astfel, românul de 36 de ani a ajuns în închisoare, însă a fost eliberat în luna martie 2018, în baza recursului compensatoriu.

Săndel Hornea, căutat în Anglia după atacul sângeros

Pe 2 septembrie 2019, Săndel Hornea s-a prezentat drept șofer al unei firme de curierat şi a intrat într-o casă din Bedfordshire, acolo unde a bătut cu sălbăticie două femei și o adolescentă.

Bărbatul, care purta o vestă reflectorizantă şi ţinea în mână un pachet, a intrat în locuință cu gândul să fure. Din nefericire, i-au căzut victime o fetiță în vârstă de 14 ani, mătușa ei și bunica.

Facebook

În momentul în care a intrat în casă, individul a lovit-o pe femeia mai în vârstă, care s-a prăbuşit inconştientă la podea. Nepoata ei a fost apoi lovită cu pumnii violent în față și târâtă pe podea.

Hornea a lovit-o din nou când copila a început să strige după ajutor. Sora proprietarului casei a coborât de etajj să vadă ce se întâmplă, moment în care românul o lovește de cinci ori cu pumnul. Crezând că este hard-disk-ul camerelor de supraveghere, bărbatul a furat o consolă de jocuri și s-a făcut nevăzut.

Atacul sângeros, filmat de camerele de supraveghere

Atacul sângeros a fost surprins de camerele de supraveghere, iar proprietarul casei a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l identifica pe individ şi chiar a oferit o recompensă de 20.000 de lire sterline.

După ce a comis oroarea, Săndel Hornea a fugit în Românie. Oferta, plus amprentele de pe colet au dus la capturarea de către poliția română și aducerea lui, în martie, în Marea Britanie. 

Românul a pledat vinovat pentru mai multe capete de acuzare, între care vătămare corporală, jaf și furt, și va fi condamnat peste câteva săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Săndel Hornea, românul care a bătut cu sălbăticie două femei și o adolescentă, în Anglia, a pledat vinovat și își așteaptă sentința