Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Săndel Hornea, românul care a bătut cu sălbăticie două femei și o adolescentă, în Anglia, a pledat vinovat și își așteaptă sentința

Săndel Hornea, românul care a bătut fără milă trei femei, în 2019, într-o casă din Luton, un oraș aflat în comitatul Bedfordshire, Anglia, a pledat vinovat și va fi condamnat peste câteva săptămâni.

De Veronica Micu la 27.09.2021, 11:36
  • Săndel Hornea, românul care a bătut cu sălbăticie o adolescentă, pe mătușa și bunica ei, în Anglia, a pledat vinovat și își așteaptă sentința

Tâlharul român a bătut două femei și o adolescentă, într-un jaf care a îngrozit Marea Britanie. Totul s-a întâmplat luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din comitatul Bedfordshire.

Este de neînțeles cum Hornea, care avea mai multe condamnări la activ, atât în România, cât şi în Italia, a reușit să se strecoare în Anglia și să comită atacul sălbatic, comentează jurnaliștii publicației britanice The Mirror, care au dezvăluit, în exclusivitate, cum a fost prins românul, dar și faptul că tânărul de 36 de ani își va afla sentința peste câteva săptămâni.

Săndel Hornea, eliberat în baza recursului compensatoriu

Săndel Hornea a fost eliberat din închisoare în martie 2018, în baza recursului compensatoriu. Imediat după, românul a plecat în Anglia, acolo unde a încercat să înceapă o viaţă nouă. Nu a reușit decât comită aceleași ilegalități ca în România, cât şi în Italia, acolo unde a şi fost condamnat.

Pe acelaşi subiect

În ianuarie 2008, Săndel Hornea a fost arestat şi extrădat în Italia, acolo unde a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism, după ce a obligat o minoră de 16 ani să se prostitueze. După ce şi-a ispăşit pedeapsa în Peninsulă, Hornea s-a întors în România, unde a continuat să comită infracţiuni.

Astfel, românul de 36 de ani a ajuns în închisoare, însă a fost eliberat în luna martie 2018, în baza recursului compensatoriu.

Săndel Hornea, căutat în Anglia după atacul sângeros

Pe 2 septembrie 2019, Săndel Hornea s-a prezentat drept șofer al unei firme de curierat şi a intrat într-o casă din Bedfordshire, acolo unde a bătut cu sălbăticie două femei și o adolescentă.

Bărbatul, care purta o vestă reflectorizantă şi ţinea în mână un pachet, a intrat în locuință cu gândul să fure. Din nefericire, i-au căzut victime o fetiță în vârstă de 14 ani, mătușa ei și bunica.

Facebook

În momentul în care a intrat în casă, individul a lovit-o pe femeia mai în vârstă, care s-a prăbuşit inconştientă la podea. Nepoata ei a fost apoi lovită cu pumnii violent în față și târâtă pe podea.

Hornea a lovit-o din nou când copila a început să strige după ajutor. Sora proprietarului casei a coborât de etajj să vadă ce se întâmplă, moment în care românul o lovește de cinci ori cu pumnul. Crezând că este hard-disk-ul camerelor de supraveghere, bărbatul a furat o consolă de jocuri și s-a făcut nevăzut.

Atacul sângeros, filmat de camerele de supraveghere

Atacul sângeros a fost surprins de camerele de supraveghere, iar proprietarul casei a cerut ajutorul oamenilor pentru a-l identifica pe individ şi chiar a oferit o recompensă de 20.000 de lire sterline.

După ce a comis oroarea, Săndel Hornea a fugit în Românie. Oferta, plus amprentele de pe colet au dus la capturarea de către poliția română și aducerea lui, în martie, în Marea Britanie. 

Românul a pledat vinovat pentru mai multe capete de acuzare, între care vătămare corporală, jaf și furt, și va fi condamnat peste câteva săptămâni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Săndel Hornea, românul care a bătut cu sălbăticie două femei și o adolescentă, în Anglia, a pledat vinovat și își așteaptă sentința