Meniu
Search
x

Un român care a spart zeci de locuinţe, în Italia, prins în urma unui control de rutină în trafic

Un român care a spart zeci de locuinţe, în Italia, a fost prins în urma unui control de rutină în trafic.

De Redactia Observator la 22.09.2021, 13:27
  • Românul capturat are 33 de ani şi este bănuit că a spart locuinţe timp de 10 ani în Italia.

Incidentul s-a produs în Cremona, unde românul, care conducea o dubă înmatriculată în Franţa, a fost tras pe dreapta de poliţiştii italieni. Conform Il Nuovo Torrazzo, nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor italieni când a introdus numele românului în baza de date şi a reieşit că acesta este căutat de autorităţile italiene.

Românul fusese deja condamnat la închisoare, în lipsă, pentru comiterea mai multor spargeri de locuinţe şi ar fi trebuit să stea aproape doi ani după gratii. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a încercat să-i păcălească pe poliţiştii italieni spunându-le că este doar o coincidenţă de nume şi că a mai avut probleme din această cauză.

Românul, anchetat de procurorii din mai multe oraşe din Italia

Totuşi, românul a fost condus la o secţie de Poliţie şi, după ce i s-au luat amprentele, s-a stabilit în mod indubitabil că el este chiar românul căutat de autorităţile italiene pentru a fi încarcerat.

Românul a fost încarcerat în baza unui mandat emis de magistraţii de la Curtea din Cremona. Însă el este bănuit că a comis zeci sau poate sute de spargeri de locuinţe în Italia, în ultimul deceniu. Ba chiar ar fi comis spargeri de locuinţe în aproape jumătate din ţară. Deocamdată, pe lângă dosarul în care a fost deja condamnat la închisoare, pe numele său mai sunt deschise două dosare penale la Brescia şi Bergamo, infracţiunile de care este bănuit fiind aceleaşi, furturi din locuinţe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un român care a spart zeci de locuinţe, în Italia, prins în urma unui control de rutină în trafic