Antena Meniu Search
x

Galerie foto Se adânceşte misterul dispariţiei Mădălinei, fetiţa de 11 ani despre care nu se mai ştie nimic de mai bine de o lună. Părinţii obligaţi să îşi predea paşapoartele

Misterul dispariţiei micuţei Mădălina Cojocari este departe de a fi elucidat. Părinţii copilei de 11 ani, dispărută de mai bine de o lună din Cornelius, Carolina de Nord, ar fi trebuit să se prezinte, miercuri, în faţa instanţei, unde ar fi trebuit să fie audiaţi. Judecătorul a anunţat că nu va mai fi nicio audiere pentru garanţie, dar că ambii părinţi şi-au predat paşapoartele, informează WCNC.

de Monica Palade

la 29.12.2022, 13:26

Pe 23 noiembrie, Mădălina Cojocari a fost văzută pentru ultima dată în viaţă de către mama sa, chiar înainte de culcare. Cu doar două zile înainte de dispariţia sa, sunt şi ultimele imagini cu ea. Copila fusese surprinsă de camerele de supraveghere ale autobuzului şcolar, când se întorcea acasă.

Mădălina parcă a intrat în pământ

De atunci nimeni nu mai ştie nimic de Mădălina. Parcă a intrat în pământ. Ce este şi mai şocant este faptul că părinţii i-au anunţat dispariţia abia după trei săptămâni. Autorităţile cred că părinţii nu spun tot adevărul. "Este clar că părinţii copilului nu ne spun tot ce ştiu", a declarat şefa poliţiei din oraşul Cornelius. Ea a adăugat că anchetatorii au discutat cu sute de persoane, atât din localitate cât şi de pe tot globul, şi au verificat sute de indicii dar nu au reuşit să găsească fetiţa.

Mătuşa Mădălinei a povestit pentru Observator că mama copilei ar fi căutat-o singură timp de trei săptămâni şi că nu a anunţat poliţia de frica soţului ei. Între timp, agenţii FBI au împânzit autostrăzile cu panouri cu chipul fetei de 11 ani, iar poliţiştii suspectează că părinţii copilei ascund informaţii.

Pe acelaşi subiect

Mătuşa Mădălinei a refăcut filmul tragicei dispariţii. Mama copilei ar fi încercat singură să o găsească în cele trei săptămâni în care nu a anunţat poliţia de dispariţia ei. „Mi-a spus că s-a trezit de dimineață cu o stare de greață, de vomă, de amețeli, de durere foarte mare de cap și primul lucru care l-a făcut a mers în camera fetei să vadă unde e fata și dacă ea se simte bine și când a mers în cameră a văzut că acolo nu e nimeni. A căutat-o ea non stop, zi și noapte, cum a putut, de una singură. Ea avea toată nădejdea și șansele să o găsească ea prin cartiere, prin toată zona unde ei locuiesc”.

În ultima convorbire, Diana Cojocari i-ar fi spus că îl bănuieşte pe soţul ei vinovat de dispariţia copilei, dar se teme de el. „Cam cu o zi înainte să fie închisă, pe 13-14 decembrie. Mi-a spus că nu e fata și că îi pare foarte rău de cele întâmplate și că dorința ei cea mare să revină fata ei și să o vadă și nu știu, să fie totul bine. Presupune că el, dar cu o mare frică îmi spunea toate momentele astea cu o frică față de el, nu știu, și probabil din înțelesele mele când ea spunea despre el, foarte tare se temea de ceea ce spune, nu voia să îl învinuiască pe el cumva. I-am spus zic Diana dacă e vorba de copilul tău nu poți să stai tu să o cauți, că America e mare, acționează, du-te, fă ceva”, a mai spus mătuşa Mădălinei.

Între timp poliţiştii au scotocit casă cu casă oraşul Cornelius unde trăia fetiţa. Cazul a starnit interes şi emoţie pe reţelele sociale unde nenumăraţi americani îşi exprimă speranţa că Mădălina va fi, până la urmă, găsită în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Se adânceşte misterul dispariţiei Mădălinei, fetiţa de 11 ani despre care nu se mai ştie nimic de mai bine de o lună. Părinţii obligaţi să îşi predea paşapoartele