Antena Meniu Search
x

Video Misterul dispariţiei Mădălinei, fata de 11 ani din R. Moldova. Părinţii sunt în arest, însă FBI nu reuşeşte să dea de urma ei

Misterul se adânceşte astăzi, la o lună de la dispariţia Mădălinei, fetiţa de 11 ani din Republica Moldova, care trăia în Statele Unite cu mama ei. Rudele copilei au trimis o scrisoare impresionantă poliţiei, în care roagă anchetatorii să afle ce s-a întâmplat cu ea. Criminaliştii au răscolit casa familiei şi împrejurimile, dar nu au găsit niciun indiciu. 

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 20:12

Vezi și

Ultimele imagini cu Mădălina în viaţă o arată în autobuzul şcolar, în drum spre casă. Poliţia din Cornelius, Carolina de Nord, a făcut publică o scrisoare semnată de rude ale fetei. 

"Suntem disperați să o găsim, ea are nevoie de tot ajutorul nostru. Noi, ca familie, suntem devastați și cu inima frântă de când am aflat că Mădălina a dispărut. O iubim pe Mădălina și suntem șocați", scriu rudele Mădălinei în acest apel public la ajutor. În orăşelul unde locuia, căutările nu s-au oprit o clipă în ultima săptmână. Fata a fost căutată şi în lacurile din zonă, fiecare centrimetru din casa părintească a fost analizat, iar FBI a interogat zeci de persoane. În zadar.

Chris Swecker, expert FBI: Căutările pot avea loc pe baza informaţiilor specifice pe are le-au primit, nu este nimic neobişnuit, sau pur şi simplu adună probe. 

Mama Mădălinei susţine că a văzut-o ultima dată pe 23 noiembrie

Pe acelaşi subiect

Mama Mădălinei susţine că a văzut-o ultima dată pe 23 noiembrie, când s-a dus la culcare, dar şi-a schimbat de atâtea ori declaraţia încât nimeni nu mai ştie ce să creadă. Mai ales că a anunţat dispariţia fiicei abia după trei săptămâni, şi nu la poliţie, ci la şcoală. Femeia şi iubitul ei, tatăl vitreg al Mădălinei, au fost arestaţi, dar nici de la ei nu anchetatorii nu au aflat nimic.

Chris Swecker, expert FBI: Când nu raportezi dispariţia unui copil de 11 ani timp de 3 săptămâni şi apoi doi părinţi vin cu versiuni diferite ale poveştii, ca anchetator, trebuie să rămâi deschis către orice variantă, dar 90% concentrat asupa unuia sau chiar a ambilor părinţi.  

În scrisoarea în care imploră poliţia să o găsească, rudele Mădălinei o descriu ca pe o fată frumoasă, inteligentă, bună și iubitoare, care poate face lucruri măreţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Misterul dispariţiei Mădălinei, fata de 11 ani din R. Moldova. Părinţii sunt în arest, însă FBI nu reuşeşte să dea de urma ei