Antena Meniu Search
x

Video "E clar că părinţii nu ne spun tot ce ştiu". Mădălina, fetița de 11 ani dispărută de mai bine de o lună în SUA, în continuare de negăsit

Poliţia din statul american Carolina de Nord continuă căutarea Mădălinei Cojocari, fetiţa de 11 ani, originară din Republica Moldova, care a dispărut fără urmă de mai bine de o lună. 

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 08:40

Vezi și

Astăzi vor apărea din nou în instanţă mama şi tatăl vitreg al Mădălinei, care au fost arestaţi deoarece nu i-au raportat dispariţia decât după trei săptămâni. "Este clar că părinţii copilului nu ne spun tot ce ştiu", a declarat şefa poliţiei din oraşul Cornelius, într-o înregistrare video postată ieri. 

Ea a adăugat că anchetatorii au discutat cu sute de persoane, atât din localitate cât şi de pe tot globul, şi au verificat sute de indicii dar nu au reuşit să găsească fetiţa

Cazul a starnit  interes şi emoţie pe reţelele sociale unde nenumăraţi americani îşi exprimă speranţa că Mădălina va fi, până la urmă, găsită în viaţă. 

Mama Mădălinei Cojocari susţine că a văzut-o ultima dată pe 23 noiembrie

Mama Mădălinei susţine că a văzut-o ultima dată pe 23 noiembrie, când s-a dus la culcare, dar şi-a schimbat de atâtea ori declaraţia încât nimeni nu mai ştie ce să creadă. Mai ales că a anunţat dispariţia fiicei abia după trei săptămâni, şi nu la poliţie, ci la şcoală.

Femeia şi iubitul ei, tatăl vitreg al Mădălinei, au fost arestaţi, dar nici de la ei nu anchetatorii nu au aflat nimic. În scrisoarea în care imploră poliţia să o găsească, rudele Mădălinei o descriu ca pe o fată frumoasă, inteligentă, bună și iubitoare, care poate face lucruri măreţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "E clar că părinţii nu ne spun tot ce ştiu". Mădălina, fetița de 11 ani dispărută de mai bine de o lună în SUA, în continuare de negăsit