Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Primele declarații făcute de mătușa Mădălinei, fetița căutată de FBI în toată America. Mama i-ar fi spus că tatăl vitreg i-ar fi făcut rău

Pentru prima oară, mătuşa Mădălinei, fetiţa dispărută în Statele Unite, a acceptat să vorbească despre cazul care a pus America pe jar. Femeia spune că mama copilei ar fi căutat-o singură timp de trei săptămâni şi că nu a anunţat poliţia de frica soţului ei. Între timp, agenţii FBI au împânzit autostrăzile cu panouri cu chipul fetei de 11 ani şi susţin că au urmărit sute de indicii şi au verificat 250 de case din uşă în uşă. 

de Redactia Observator

la 28.12.2022 , 22:22

Primele declarații făcute de mătușa Mădălinei, fetița căutată de FBI în toată America. Mama i-ar fi spus că tatăl vitreg i-ar fi făcut rău Primele declarații făcute de mătușa Mădălinei, fetița căutată de FBI în toată America. Mama i-ar fi spus că tatăl vitreg i-ar fi făcut rău

Mătuşa Mădălinei a refăcut filmul tragicei dispariţii. Mama copilei ar fi încercat singură să o găsească în cele trei săptămâni în care nu a anunţat poliţia de dispariţia ei.

Mătuşa Mădălinei: Mi-a spus că s-a trezit de dimineață cu o stare de greață, de vomă, de amețeli, de durere foarte mare de cap și primul lucru care l-a făcut a mers în camera fetei să vadă unde e fata și dacă ea se simte bine și când a mers în cameră a văzut că acolo nu e nimeni.

Mătuşa Mădălinei: A căutat-o ea non stop, zi și noapte, cum a putut, de una singură. Ea avea toată nădejdea și șansele să o găsească ea prin cartiere, prin toată zona unde ei locuiesc.

Articolul continuă după reclamă

Mama fetei îl bănuieşte pe soţ de disparţia copilei

Pe acelaşi subiect

În ultima convorbire, Diana Cojocari i-ar fi spus că îl bănuieşte pe soţul ei vinovat de dispariţia copilei, dar se teme de el.

Mătuşa Mădălinei: Cam cu o zi înainte să fie închisă, pe 13-14 decembrie. Mi-a spus că nu e fata și că îi pare foarte rău de cele întâmplate și că dorința ei cea mare să revină fata ei și să o vadă și nu știu, să fie totul bine. Presupune că el, dar cu o mare frică îmi spunea toate momentele astea cu o frică față de el, nu știu, și probabil din înțelesele mele când ea spunea despre el, foarte tare se temea de ceea ce spune. Nu voia să îl învinuiască pe el cumva. I-am spus zic "Diana dacă e vorba de copilul tău nu poți să stai tu să o cauți, că America e mare, acționează, du-te, fă ceva"

Între timp poliţiştii au scotocit casă cu casă oraşul Cornelius unde trăia fetiţa.

Jennifer Thompson, poliţia din oraşul Cornelius: Sute de agenţi, detectivi, analişti şi alte echipe au căutat peste tot. Anchetatorii au dezvoltat şi urmărit peste 250 de piste, care au depăşit graniţele Carolinei de Nord şi alte Statelor Unite. Am intervievat sute de oameni în Carolina de Nord, alte state şi pe tot globul. Am mers în 245 de case, mai ales în comunitatea unde locuia Mădălina.

Anchetatorii cred că părinţii Mădălinei nu spun tot adevărul

Anchetatorii au căutat indicii inclusiv în lacul din apropiere şi au urmărit zeci de ore de imagini de pe camerele de supraveghere. La mai bine de o lună de la dispariţie, Mădălina e însă, în continuare, de negăsit.

Jennifer Thompson, poliţia din oraşul Cornelius: Acesta e un caz extrem de grav, în care părinţii copilului e clar că nu mărturisesc tot ce ştiu.

Pe lângă imaginile care au făcut înconjurul Statelor Unite, în care Mădălina cobora, pe 21 noiembrie, din autobuzul şcolar, FBI a dat publicităţii noi fotografii cu fetiţa în vârstă de 11 ani. Mădălina iubea caii şi apare în imagini alături de poneiul ei Rayne.

Pe autostrăzile din Carolina de Nord autorităţile au instalat panouri cu fotografia Mădălinei şi un număr de telefon la care oamenii pot suna în caz că au indicii.

Jennifer Thompson, poliţia din oraşul Cornelius:  Vă rugăm să ne sunaţi dacă aveţi informaţii.

Părinţii Mădălinei au putut fi arestaţi pentru că în statul Carolina de Nord nedeclararea dispariţiei unui copil e considerată infracţiune. În această seară, mama fetei, Diana, şi tatăl vitreg vor apărea din nou în faţa judecătorului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Primele declarații făcute de mătușa Mădălinei, fetița căutată de FBI în toată America. Mama i-ar fi spus că tatăl vitreg i-ar fi făcut rău