Antena Meniu Search
x

Video Au apărut ultimele imagini cu Mădălina, fetița din Moldova dispărută în SUA. Copila a intrat parcă în pământ de aproape o lună, timp în care părinții au tăcut

Au apărut ultimele imagini cu Mădălina, copila din Republica Moldova, dispărută în Statele Unite. Cu două zile înaintea dispariţiei, în autobuzul şcolii. Fetiţa este în continuare de negăsit. Agenţii FBI au extins căutările şi într-un lac din apropierea casei, dar şi în casele vecinilor. Între timp, părinţii Mădălinei, au fost audiaţi iar cauţiunea le-a fost dublată. Pe reţelele de socializare, oameni din toată lumea distribuie povestea ei în speranţa că cineva îi va da de urmă.  

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 19:17

Vezi și

Sunt ultimele imagini cu Mădălina în viaţă. Cu ghiozdanul în spate, cu două zile înaintea dispariţiei, în autobuzul şcolii, când se întorcea acasă. De atunci, fetiţa de 11 ani parcă a intrat în pâmânt. Mama sa este cea care a văzut-o pentru ultima dată în seara zilei de 23 noiembrie, când copila s-ar fi dus la culcare.

Mister și multe întrebări legate de dispariția Mădălinei

Reporter: Diana a declarat că ea şi soţul său s-ar fi certat în seara aceea, iar în dimineaţa următoare el ar fi plecat la casa familiei din Michigan să ia nişte lucruri.

A doua zi, mama şi-ar fi dat seama că Mădălina lipseşte. Le-a spus anchetatorilor că n-a sunat la poliţie de teama unui nou conflict cu partenerul său şi a aşteptat ca bărbatul să se întoarcă acasă. Christopher Palmiter ar fi negat că are de-a face cu dispariţia misterioasă. Trei săptămâni au păstrat tăcerea cei doi. Un consilier de la şcoala fetei, îngrijorat, a mers la locuinţa Mădălinei, dar părinţii nu au răspuns la uşă. Două zile mai târziu conducerea şcolii a reuşit să stea de vorbă cu familia Mădălinei. Și a început să pună întrebări. Abia pe 15 decembrie cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor şi a agenţilor FBI.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Anchetatorii au multe informaţii pe masă. Lucrează constant şi sapă printre ele pentru a afla ponturi şi piste. Este foarte dificil pentru anchetatori să pună toate piesele împreună.

FBI ul din Charlotte a extins ancheta luni și au început să caute pe lacul din Cornelius. 

Tatăl vitreg al Mădălinei a fost adus pentru a doua oară în faţa judecătorilor. Instanţa a decis să-i mărească de la 100 de mii la 200 de mii de dolari cauţiunea. Şi mama fetei, Diana Cojocari, va fi din nou audiată. Ea ar trebui să plătească 250 de mii de dolari şi să poarte brăţară electronică pentru a scăpa din arest.

Localnic: Este foarte îngrijorător că se poate întâmpla aşa ceva atât de aproape de noi.  

După ce au săpat toată curtea părinţilor, agenţii FBI din Charlotte au exins căutările şi pe lacul Cornelius din apropiere.

Localnici: Când am văzut că Departamentul de Poliţie din Cornelius are bărcile aici a fost puţin alarmant. Este o zonă mare acoperită cu apă. Cine ştie ce altceva pot găsi. 

- Aceasta este o zonă mare de căutat, este cumva lacul nostru privat. Aşa că, să se întâmple ceva în această zonă, e cu adevărat şocant. 

Pe reţelele de socializare mii de oameni au fost impresionaţi de povestea Mădălinei si s-au mobilizat să o caute pe cont propriu.

Julia Kaufman reporter: Sentimente de dragoste şi de îngrijorare au inundat mediul online şi aici, în oraş. Poliţia spune că cel mai bun mod prin care oamenii pot ajuta este să printeze acest poster de la FBI, să îl pună afară sau pe reţelele sociale.  

Localnic: Este o situaţie pe care nu mi-o pot imagina. Pentru biata fetiţă şi pentru familii este pur şi simplu nebunesc. Ne rugăm la Dumnezeu ca ea să fie găsită. Asta e tot ce putem face.  

Autorităţile fac apel la oameni să sisteze căutările pe cont propriu ca să nu compromită ancheta. Într-o astfel de situaţie e nevoie de coordonare pentru că orice indiciu este preţios.

Tradesha Woodard, reporter: Există, în continuare, o mulţime de informaţii necunoscute despre acest caz şi o mulţime de vecini care locuiesc în cartier sunt încă în stare de şoc. Ei spun că acest cartier este destul de liniştit şi familiile tind să fie la locul lor. Ei spun că tot ce pot face în acest moment este să spere că Mădălina se va întoarce acasă în siguranţă. 

Localnic: Mă rog pentru un miracol, că o vom găsi, o vom îmbrăţişa şi ne vom reconecta.

Comunitatea în care a crescut Mădălina s-a adunat seara trecută pentru un moment de rugăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Au apărut ultimele imagini cu Mădălina, fetița din Moldova dispărută în SUA. Copila a intrat parcă în pământ de aproape o lună, timp în care părinții au tăcut