Antena Meniu Search
x

Video "Tata, trag în noi! Tata, te iubesc! Tata!!!" Un israelian a auzit în telefon strigătele de groază ale fiicei sale, pe cale să fie răpită de teroriștii Hamas

Război Israel - Hamas. Ilan și Mirit Regev cer presiuni internaționale asupra Hamas pentru a-i elibera pe ostatici, inclusiv pe cei doi copii ai lor. Spun că, de când copiii lor au fost luați în acea "Sâmbăta Neagră", nu mai au liniște, dar rămân, însă, cu speranța că Mia și Itay se vor întoarce acasă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.10.2023, 11:31

"Tata, trag în noi! Tata, te iubesc! Tata!!!" Un israelian a auzit în telefon strigătele de groază ale fiicei sale, pe cale să fie răpită de teroriștii Hamas - i24news.tv / capturi platforma X

Mia, 21 de ani, și Itay, 18 ani, s-au numărat printre sutele de participanți la festivalul de muzică Nova, atacat cu brutalitate în timpul invaziei Hamas din 7 octombrie. Tatăl lor, Ilan Regev, a vorbit la telefon cu Mia chiar în timpul atacului și a împărtășit momentele îngrozitoare ale răpirii lor.

"Tata, trag în noi! Ne ucid! Tata, te iubesc! Suntem în mașină și nu putem ieși!", se aude Mia cum țipă la telefon. Tatăl i-a cerut să trimită locația, moment în care apelul a fost deconectat. 

Strigătele de groază ale fetei, în timp ce țipa după tatăl ei, pot fi auzite în apelul îngrozitor, înregistrat de Ilan și transmis pe postul TV i24NEWS.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"A fost terifiant să o aud pe fiica mea spunând că este atacată. M-am simțit complet neajutorat, nu puteam face nimic pentru ei", a mărturisit Ilan în timpul emisiunii lui Jean-Charles Banoun.

Ilan și Mirit cer presiuni internaționale asupra Hamas

Ilan și Mirit spun că de când copiii lor au fost luați în acea "Sâmbăta Neagră" nu au liniște. Rămân, însă, cu speranța că cei doi copii ai lor se vor întoarce acasă. Ei cer presiuni internaționale asupra Hamas, pentru a-i elibera pe ostatici. "Sperăm că toate țările din lume înțeleg acum ce este Hamas și că își vor ridica vocea, pentru a cere eliberarea ostaticilor", a spus Ilan. 

El și soția lui spun că sunt convinși că unul dintre puținele lucruri care îi pot ajuta pe copiii lor să supraviețuiască situației este să aibă încredere că părinții lor, guvernul lor și armata lor fac tot ce le stă în putință pentru a-i elibera. 

"Copiii noștri sunt atât de mici, singurul lucru care le poate da speranță este încrederea pe care o au în noi". Ilan și Mirit știu doar că Mia și Itay sunt în Gaza: "Nu știm dacă sunt în viață sau nu. Avem nevoie de informații, dar nimeni nu ne spune nimic, nici armata, nici guvernul".

Atacul terorist care a declanșat războiul a ucis cel puțin 1.400 de persoane în Israel, a rănit peste 3.500, iar cel puțin 199 de oameni sunt luați ostatici. Duminică, președintele israelian Isaac Herzog a dezvăluit că gruparea teroristă a planificat masacrele de civili până la cel mai mic detaliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Tata, trag în noi! Tata, te iubesc! Tata!!!" Un israelian a auzit în telefon strigătele de groază ale fiicei sale, pe cale să fie răpită de teroriștii Hamas