Antena Meniu Search
x

Video Curier băgat cu forţa într-o cameră şi bătut de paznicii unui mall. Un martor a filmat scenele şi l-a salvat

A vrut doar să-şi facă treaba şi a fost bătut crunt. Un tânăr de 19 ani, livrator, a fost lovit de trei agenţi de securitate. Şi-ar fi lăsat bicicleta într-un loc nepermis pentru a lua comanda cât mai repede. În loc de atenţionări, angajaţii firmei de pază au trecut direct la pumni şi picioare. L-au dus cu forţa într-o cameră, de unde a scăpat doar cu ajutorul oamenilor din mall. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 31.05.2022, 19:51

Vezi și

"Staţi, mă, că nu am nici bicicleta legată!". Grăbit să ia comanda dintr-un magazin de la intrarea centrului comercial, curierul şi-a lăsat bicicleta în lateral. Deranjaţi, paznicii i-au cerut să o mute. Băiatul ar fi încercat să le explice că nu stă mult. Degeaba. "Am încercat să-mi iau comanda, să îmi văd de treabă. Ei se puseseră în faţa mea, eu i-am ocolit. Vorbeam cu doamna de la casă şi m-au ridicat", povesteşte curierul.

Curierul, băgat cu forţa într-o cameră şi bătut de paznici

În imaginile trimise de un martor pe Fii observator se vede mai cum tânărul este băgat cu forţa într-o anexă a centrului comercial. "M-au târât, m-au tras, m-au strâns de cămaşă. Au încercat să mă ducă într-o cameră în spate unde vă daţi seama cu toţii ce s-ar fi întâmplat, nefiind camere. Şi pe drum li s-a mai alăturat un bodyguard care nu cred că ştia, totuşi, ce s-a întâmplat", spune curierul. Acolo, băiatul a fost agresat. Are vânătăi pe braţe pe gât şi pe spate. "Norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo şi a filmat incidentul. El împingea de uşă şi îi întreba pe cei trei de ce fac asta", mărturiseşte el.

Martorii l-au salvat dpe băiat. Scenele şocante au fost filmate

Pe acelaşi subiect

Martorii au asistat şocaţi la întreaga scenă. Şi au sunat la 112. "I-au luat ghiozdanul, au dat cu picioarele în el. Au alergat după el, după care au început să îl agreseze, adică să îl dea afară", povesteşte o femeie. Potrivit martorilor, curierul a fost bătut de agenţi de pază ai serviciului de intervenţii civile. Acei angajaţi care patrulează în centrele comerciale fără uniformă. 

Replica halucinantă a agenţilor de pază din mall

Echipa Observator a mers să ceară un punct de vedere din partea companiei de securitate. "Ce faci, şefule, ne faci poză?". Coordonatorul agenţilor de pază nu a vrut să coboare din birou pentru o discuţie. Răspunsul lui este, însă, halucinant: "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Vreau să aflu ce s-a întâmplat, că m-aţi făcut curios şi pe mine". Reprezentanţii centrului comercial nu au dorit să dea un punct de vedere. Livratorul a depus deja plângere la poliţie. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Curier băgat cu forţa într-o cameră şi bătut de paznicii unui mall. Un martor a filmat scenele şi l-a salvat