Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri grav răniţi, după ce un vitezoman a spulberat un grup de prieteni, pe marginea unui drum din Ialomiţa. Momentul teribil, surprins pe camere

Un accident înfiorător petrecut în localitatea Fierbinţii de sus, judeţul Ialomiţa, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 09:56

Vezi și

În filmare se vede cum un grup de patru tineri care circulau pe marginea carosabilului este pur şi simplu spulberat de o maşină care vine cu viteză din spate. Unul dintre ei este aruncat la câţiva metri pe şosea, în timp ce alt bărbat este trântit la pământ. 

Ceilalţi doi tineri încearcă cu disperare să le acorde primul ajutor până la sosirea ambulanţei. Imaginile ne-au fost transmise de către un telespectator pe Fii Observator.  

Conform informaţiilor transmise de reporterii Observator, şofer are 28 ani, iar rezultatele de la etilost şi drugtest au reieşit negative. Victimele ar avea 15 si 16 ani şi au fost duşi la spital în Capitala. Accidentul a avut loc pe data 13 octombrie. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Doi tineri grav răniţi, după ce un vitezoman a spulberat un grup de prieteni, pe marginea unui drum din Ialomiţa. Momentul teribil, surprins pe camere