Antena Meniu Search
x

Video Imagini ireale surprinse pe Autostrada Soarelui: zeci de maşini au circulat pe contrasens pentru a evita un blocaj imaginar

Imagini incredibile surprinse pe A2 de un telespectator şi trimise pe Fii Observator. Câteva zeci de maşini merg pe contrasens pe autostradă, spre disperarea şoferilor care circulau regulamentar.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 13:57

Sursa: Vînă Valentin - Fii Observator Vezi și

Explicaţia ar fi că zecile de şoferi care au intrat pe contrasens s-au temut de un blocaj uriaş pe sensul lor de mers, aşa că nu au mai ţinut cont de nicio regulă şi au "sărit" sensul. Conform telespectatorului care ne-a trimis imaginile, existase într-adevăr un blocaj pe sensul către Constanţa, însă traficul era reluat în condiţii normale de cel puţin 10 minute în momentul în care a fost realizată filmarea. Întreaga scenă s-a produs astăzi, 19 iulie, în jurul orei 18:00.

Martor via Fii Observator: Pentru un ambuteiaj ce n-a durat nici 5 minute, mersul pe A2 a fost chiar normal, la intrarea dinspre Constanţa spre Bucureşti. Au crezut ca va fi un blocaj, dar traficul se degajase în 5-10 minute. Dacă aveau răbdare cele 10 minute, era totul ok. Pe tot traseul nu am văzut nici o maşină de poliţie. Imaginile au fost transmise şi către IPJ. 

Potrivit martorilor, trei autoturisme au fost implicate, luni, într-o tamponare produsă la kilometrul 149 al autostrăzii A2. 

Acum poliţiştii încearcă, în baza imaginilor, să-i identifice pe șoferi și să ia măsuri împotriva lor. Cei care au fost identificaţi până în prezent, au primit amendă şi s-au ales cu permisul suspendat pentru 60 de zile. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Imagini ireale surprinse pe Autostrada Soarelui: zeci de maşini au circulat pe contrasens pentru a evita un blocaj imaginar