Antena Meniu Search
x

Video Mansardă transformată într-o groapă de gunoi, de locatarii unui apartament din Popești-Leordeni. Vecinii, aduși în pragul disperării

O familie din Popești-Leordeni s-au trezit cu mansarda unui bloc nou ocupată abuziv și transformată într-o mică groapă de gunoi de către locatarii unui apartament de la ultimul etaj.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 15:44

Vezi și

Locatarii din Popești-Leordeni s-au trezit cu viermi în casă, după ce mansarda a devenit zonă de depozitat moloz, haine vechi, cutiii și tot felul de deșeuri. "Din această cauză și de la mirosul insuportabil au spart un perete și au intrat în acel spațiu de sub acoperiș. Prietena mea locuiește acolo, cu mama și bunica ei. Am filmat ce vedeți. Sunt mai multe sesizări făcute, dar nu a intrat niciodată Poliția la ei în casă să verifice", ne-a povestit bărbatul care a filmat. Acesta susține că va face o reclamație la Protecția Animalelor și la Direcția de Sănătate Publică, în speranța că autoritățile vor face verificări.

Ai o informație care poate reprezenta o știre? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fișierul pe Fii Observator și poți deveni reporter.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Mansardă transformată într-o groapă de gunoi, de locatarii unui apartament din Popești-Leordeni. Vecinii, aduși în pragul disperării