Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat este înjunghiat brutal de un turist în Mamaia. Atacul ar fi plecat de la un loc de parcare

Caz şocant seara trecută în Mamaia. Un locatar din zonă a fost bătut şi înjunghiat de un turist. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la un loc de parcare iar victima ar fi venit pe terasă pentru a cere ajutor paznicilor. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.08.2023, 14:33

Vezi și

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost surprinse seara tracută, în jurul orei 18, într-un local luxos şi frecventat de foarte mulţi turişti în nordul litoralului.

Pe imagini se poate obsreva cum doi bărbaţi se urmăresc, se aleargă iar la un moment dat unul dintre ei încearcă să se apere cu recuzita din dotarea localului. Totul se întâmplă sub privire turiştilor şi ale angajaţilor.

La un moment dat victima cade la pământ iar atacatorul continuă să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele şi chiar cu un cuţit. La 112 au fost date imediat apeluri iar acolo au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD. Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi la nivelul mâinilor. dar este într-o stare stabilă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Momentul în care un bărbat este înjunghiat brutal de un turist în Mamaia. Atacul ar fi plecat de la un loc de parcare