Meniu
Search
x

Video Pieton spulberat cu peste 180 km/oră, pe un bulevard din Iași. Imagini de groază la care nici legiştii n-au suportat să se uite

Accident cumplit pe bulevardul Independenţei din Iaşi! Un bărbat care voia să traverseze în fugă strada a fost spulberat de o maşină! Avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

De Redactia Observator la 26.09.2021, 09:32
Vezi și

Totul s-a întâmplat la miezul nopţii, iar imaginile tragediei le-am primit pe Fii Observator. 

Martorii spun că acum maşinii s-a oprit la 180 de kilometri la oră, iar pietonul a fost proiectat pe şosea la zeci de metri distanţă în urma impactului violent.

Bărbatul lovit în plin a murit pe loc

Victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Strada s-a transformat într-un tablou horor la care nici legiştii n-au suportat să se uite. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Pieton spulberat cu peste 180 km/oră, pe un bulevard din Iași. Imagini de groază la care nici legiştii n-au suportat să se uite

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman