Antena Meniu Search
x

Video Şosele acoperite cu gheață, după o ploaie de 15 minute, în Horezu

Nu trece o zi fără avertizări de vreme rea, iar efectele sunt pe măsură. A plouat cu grindină, în această după-amiază, în județul Vâlcea. Timp de mai bine de 15 de minute au căzut încontinuu bucăți mari de gheață, iar curțile oamenilor au arătat ca în plină iarnă.

de Mihaela Uretu

la 11.06.2021, 14:30

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

În imaginile surprinse de un telespectator pe Fii Observator se vede cum un strat alb a acoperit şoselele şi curţile oamenilor din Horezu, în câteva zeci de minute. Potrivit martorilor, ploaia a durat în jur de 15 de minute, după care cerul a devenit senin. Până la ora 13:30, localitatea Horezu s-a aflat sub cod portocaliu de furtuni puternice şi grindină. 

Ieri a fost emis primul cod roşu de furtuni din această vară. Mai multe judeţe au fost afectate de grindină şi ploi torenţiale. Curţile s-au inundat, iar străzile s-au transformat în pârâuri.Meteorologii au anunţat că ploile vor continua şi în zilele următoare.

ANM a emis un cod galben de ploi, în intervalul 10 iunie – 13 iunie, ora 23:00 vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină. Aceste fenomene se vor semnala în zilele de joi, vineri și sâmbătă, îndeosebi după-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte, precum și în sudul și centrul României. Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, aria ploilor însemnate cantitativ se va extinde treptat dinspre nord-vest și va cuprinde toate regiunile. 

 material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Şosele acoperite cu gheață, după o ploaie de 15 minute, în Horezu