Antena Meniu Search
x

Video Un elev dintr-un sat din Suceava a fost pălmuit de către profesorul de engleză pentru că se mişca în bancă

Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Suceava. Un elev a filmat cum unul dintre colegii săi este pălmuit de profesor în timpul orelor de curs. Copilul ar fi fost lovit pentru că "nu ar fi stat cuminte" în bancă la lecţia de limba engleză.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 30.09.2021, 13:28

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incidentul a avut loc la şcoala nr. 6 din satul sucevean Burdujeni în timpul orei de engleză, la începutul săptămânii. Potrivit unor imagini primite pe Fii Observator, profesorul îl pălmuiește pe elev întrebându-l dacă mai mișcă în bancă. 

Inspectoratul şcolar face acum o anchetă, deşi părinţii a anunţat că nu vor să depună plângere împotriva profesorului care este aproape de pensionare. 

Dumitru Puiu, inspector şcolar general adjunct - ISJ Sucveava: Inspectoratul Şcolar a fost sesizat şi de conducerea şcolii dar şi de filmarea apărută în mediul online în legătură cu incidentul de la Şcoala Nr.6, când un elev se pare că a fost pălmuit de către un profesor în timp ce îşi desfăşura activitatea de la clasă. Din punctul meu de vedere e regretabil ce s-a întâmplat dar avem o anchetă la nivelul şcolii pentru a vedea ce s-a întâmplat de fapt. Am vorbit şi cu conducerea şcolii, dar şi cu părinţii elevului. Considerăm că trebuie să aducem lumina în acest caz care nu face cinste şcolii sucevene. Corecţia nu e o armă în învăţământ la ora actuală. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Un elev dintr-un sat din Suceava a fost pălmuit de către profesorul de engleză pentru că se mişca în bancă