Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte, după un accident cumplit în Botoşani. Greşeala care l-a dus la un pas de moarte

Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unui accident cumplit pe o şosea din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani.

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 08:41

Martorii spun că bărbatul de 40 de ani gonea cu motorul prin centrul oraşului. La un moment dat însă, maşina care se afla în faţa lui a virat la stânga. Motociclistul nu a putut evita impactul la timp.

Acesta a ajuns direct sub roţile autoturismului. Informaţia şi imaginile ne-au fost trimise pe FiiObservator. Bărbatul a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean Botoşani.

În cealaltă parte a ţării, în localitatea prahoveană Poienarii Burchii, un alt motociclist a fost transportat de urgenţă la spital cu un elicopter SMURD, după ce a intrat cu motocicleta într-un gard.

Vezi și

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Fii Observator » Un motociclist se zbate între viaţă şi moarte, după un accident cumplit în Botoşani. Greşeala care l-a dus la un pas de moarte