Antena Meniu Search
x

Simona Gherghe a chemat Poliţia, după ce tânăra acuzată că s-a folosit de donaţiile unor copii bolnavi a fugit din emisiunie (Video)

Un eveniment ieşit din comun a avut loc în emisiunea Acces Direct, moderată de Simona Gherghe, a cărei invitată era Florentina Gavrilă, tânăra acuzată că şi-a însuşit donaţiile unor copii bolnavi.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 19:37

Un eveniment ieşit din comun a avut loc în emisiunea Acces Direct, moderată de Simona Gherghe, a cărei invitată era Florentina Gavrilă, tânăra acuzată că şi-a însuşit donaţiile unor copii bolnavi.

Invitata s-a ridicat şi a plecat din emisiune, după ce Simona Gherghe i-a cerut să le transfere imediat banii beneficiarilor donaţiilor.

Simona Gherghe a chemat Poliţia, după ce Florentina Gavrilă a fugit din emisiune

Florentina Gavrilă, tânăra din Constanţa care s-a ocupat de mai multe campanii de donaţii pentru persoane grav bolnave, a fost invitată la Acces Direct, în emisiunea Simonei Gherghe, pentru a răspunde acuzaţiilor potrivit cărora ar intenţiona să nu mai transfere banii beneficiarilor.

Pe acelaşi subiect

În timpul unei discuţii aprinse, în care invitata a fost supusă unui tir de întrebări incomode, la care a refuzat să răspundă, tânăra s-a ridicat de pe canapea şi a ieşit din emisiune. VIDEO AICI

Florentina Gavrilă nu ar fi transmis imediat, către familii, sumele donate de oameni pe Facebook, pentru a folosi banii la înfiinţarea unei fundaţii pentru a oferi ajutor legal şi de specialitate, a spus ea.

Florentina Gavrilă, cercetată penal pentru înşelăciune

Polițiștii constănțeni au demarat activitățile în urma unei plângeri înregistrate pe numele tinerei din Constanţa și au deschis un dosar de cercetare penală pe numele Florentinei Gavrilă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor și a situației de fapt, urmând a se dispune măsurile legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Simona Gherghe a chemat Poliţia, după ce tânăra acuzată că s-a folosit de donaţiile unor copii bolnavi a fugit din emisiunie (Video)