Antena Meniu Search
x

Manevra mortală a şoferului de TIR care a ucis doi tineri, la Telechiu, a fost filmată (Video)

Accidentul mortal de marţi seara, din Telechiu, Bihor, în urma căruia doi tineri au sfârşit sub roţile unui TIR, a fost filmat, Şoferul autotrenului, care a fugit de la locul impactului, a fost arestat preventiv.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2019, 11:15

Accidentul mortal de marţi seara, din Telechiu, Bihor, în urma căruia doi tineri au sfârşit sub roţile unui TIR, a fost filmat
Manevra mortală a şoferului de TIR care a ucis doi tineri, la Telechiu, a fost filmată - ebihoreanul.ro

Accidentul mortal de marţi seara, din Telechiu, Bihor, în urma căruia doi tineri au sfârşit sub roţile unui TIR, a fost filmat, Şoferul autotrenului, care a fugit de la locul impactului, a fost arestat preventiv.

Un şofer de TIR din Telechiu, în vârstă de 24 de ani, este acuzat că, marți seară, la ora 23.10, în timp ce se afla la volanul unui TIR, a accidentat mortal doi consăteni, iar apoi a plecat de la locul accidentului. Nenorocirea s-a produs la intersecţia drumului comunal 179 cu drumul judeţean 108I, în Telechiu.

Accidentul rutier a fost surprins de o cameră de supraveghere a Primăriei Ţeţchea. Imaginile video pot fi văzute AICI

În filmare, se vede cum şoferul TIR-ului, încercând să întoarcă dintr-o mişcare întregul ansamblu, a intrat pe contrasens şi pe acostament, unde cei doi tineri stăteau pe iarbă. 

Şoferul de TIR din Telechiu și-a omorât doi consăteni, apoi a fugit

Pentru că nu a putut vira, şoferul a oprit şi a efectuat o manevră scurtă de mers înapoi, intrând apoi din nou cu roţile TIR-ului pe acostament. 

Victimele, un bărbat de 30 de ani şi unul 35 de ani, ambii din Telechiu, au murit pe loc, iar şoferul şi-a continuat drumul, fiind găsit de poliţişti în localitatea Iernut, judeţul Mureş.

În timpul audierilor, şoferul de TIR  a respins acuzaţiile, negând că ar fi lovit victimele. La un moment dat, însă, s-ar fi încurcat în declarații, motiv pentru care polițiștii l-au reținut, scrie ebihoreanul.ro.

Tânărul de 24 de ani a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Manevra mortală a şoferului de TIR care a ucis doi tineri, la Telechiu, a fost filmată (Video)