Antena Meniu Search
x

Ambulanţa neagră care fură copii NU există!

Ambulanţa neagră care fură copii nu există. Mitul atât de răspândit pe Facebook a făcut prima victimă, noaptea trecută, în Bucureşti. O scriitoare a fost la un pas de a fi ucisă în bătaie de o mulţime de oameni.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.07.2018, 10:42

Ambulanţa neagră care fură copii NU există!
Ambulanţa neagră care fură copii NU există! - Facebook

Ambulanţa neagră care fură copii nu există. Mitul atât de răspândit pe Facebook a făcut prima victimă, noaptea trecută, în Bucureşti.

O scriitoare a fost la un pas de a fi ucisă în bătaie de o mulţime de oameni.

Doina Popescu a cumpărat o ambulanţă scoasă din serviciu, din Germania, şi a adus-o în România pentru a o colanta şi pentru a o folosi în cadrul campaniei 'Ambulanţa pentru Literatură'.

Ambulanţa neagră nu există. Însă răutatea oamenilor este pretutindeni, iar combinată cu incultura sau prostia genetică, poate fi letală.

Pe acelaşi subiect

Acest lucru a fost dovedit cu vârf şi îndesat, noaptea trecută, în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Încercarea scriitoarei Doina Popescu de a-i scoate pe români din prostie a fost interpretată greşit, din prostie.

Tot din prostie, scriitoarea a fost la un pas de a fi linşată.

Totul după ce o tânără care are acces la Facebook şi la toate ştirile false distribuite de numeroasele site-uri inventate şi care lasă impresia că sunt site-uri de ştiri, şi-a amintit o postare de pe reţeaua de socializare.

Postarea se referea la ambulanţa neagră care circulă în diferite oraşe din România pentru a răpi copii de pe stradă în scopul de a le scoate organele pe care să le vândă ulterior pentru zeci de mii de euro.

Individul fără minte care a creat această postare şi a distribuit-o pe Facebook a câştigat zeci de mii de euro din traficul generat pe site-urile pe care le deţine.

Oamenii nu cunosc acest aspect, însă au crezut fiecare cuvânt din ameninţarea ce plutea asupra copiilor lor.

Într-o ţară dezbinată, în care românii au ajuns să se umple de sânge de fiecare dată când se contrazic, în care românii trăiesc resemnaţi şi fără vreo urmă de speranţă, o ambulanţă neagră era tot ce ne lipsea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ambulanţa neagră care fură copii NU există!