Antena Meniu Search
x

ANM a emis avertizări meteo cod galben în 23 de județe, pentru următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marți dimineaţa, mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceaţă, valabile în mai multe judeţe.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.10.2020, 07:47

Ceață densă pe A1, A2 și mai multe drumuri din ţară
ANM a emis avertizări meteo cod galben în 23 de județe și București, pentru următoarele ore - Profimedia
  • Ceață densă pe pe autostrăzile A2, A4, A3 și A10.
  • Vizibilitatea este redusă sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

Meteorologii ANM au emis mai multe atenționări cod galben nowcasting care anunță ceață în 23 de județe. Ceața încurcă traficul pe autostrăzile A2, A4, A3 și A10.

Potrivit meteorologilor, în județele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, Constanța, Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Botoşani, Neamţ, Vrancea, Vaslui, Caraş-Severin, Arad, Timiş, Hunedoara, Sălaj, Cluj și Bistriţa-Năsăud se semnalează, până la ora 10.00, ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

În Sălaj, Cluj și Bistriţa-Năsăud se semnalează și burniță.

Ceață densă pe autostrăzile A2, A4, A3 și A10

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri și izolat sub 50 metri, pe mai multe drumuri din județe aflate în zonele central-vestice, estice și sudice.

Pe autostrăzile A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 105 - 212, între localitățile Dragalina și Constanța, și pe A4 Ovidiu-Agigea, este semnalată ceață densă, vizibilitatea fiind redusă la 100-150 de metri.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață și pe autostrăzile A3-Turda-Borș, A10 Sebeș-Turda și A3 Ungheni-Chețani, cu vizibilitate redusă sub 100 de metri.

Totodată, din cauza ceții dense, au fost oprite manevrele în toate cele patru porturi maritime de la Marea Neagră.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » ANM a emis avertizări meteo cod galben în 23 de județe, pentru următoarele ore