Antena Meniu Search
x

Video Cum va fi vremea de Florii, după ce la munte a nins ca în mijlocul iernii la sfârșit de aprilie. Anunțul meteorologilor

Iarnă în toată regula la munte! La sfârşit de aprilie, la Rânca a nins ca în mijlocul lui decembrie. Drumarii au scos din garaj utilajele pentru deszăpezire şi îi avertizează pe şoferi să nu pună, încă, anvelope de vară maşinilor. 

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 20:06

Vezi și

Cu 10 zile înainte de Paşte, zăpada mieilor a transformat peisajul de la Rânca în tablou de iarnă. Frigul a completat o zi de primăvară atipică. Temperaturile au fost la limita îngheţului, ca şi la Păltiniş şi Bâlea Lac.

Diana Speretoiu, reporter Observator: Vreme ca-n toiul iernii la final de aprilie, în zona de munte a judeţului Gorj. La Rânca, 1 grad e acum în termometre, ninge abundent şi în doar câteva ore s-a depus un strat nou de zăpadă de aproape 10 cm.

Şoferii au înaintat cu greu pe drumurile înzăpezite

Şoferii au înaintat cu greu pe drumurile înzăpezite, unde vizibilitatea a fost aproape zero. Pe Transalpina, drumarii au aruncat sare şi nisip pe şosea. Toată zona rămâne sub alertă de ninsori până mâine dimineaţă.

Pe acelaşi subiect

Cristi Tudor, DRDP Craiova: Vom interveni cu lamă dacă va fi necesar. Facem un apel la conducători din nou să nu plece la drum cu autovehicule neechipate corespunzător de iarnă în aceste zine, pentru că se expun unui real pericol.

Zăpadă consistentă s-a depus şi în zona staţiunii de schi Voineasa. Ninsoarea neaşteptată a adus bucurie copiilor duceau dorul zăpezii după o iarnă secetoasă. 

Cum va fi vremea de Florii

Meteorologii spun că vremea se încălzeşte zilele următoare, iar duminică, de Florii, se anunţă soare şi temperaturi în jur de 22 - 25 de grade Celsius în aproape toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea de Florii, după ce la munte a nins ca în mijlocul iernii la sfârșit de aprilie. Anunțul meteorologilor