Antena Meniu Search
x

Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii

Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 10:49

Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii - Shutterstock

ANM anunţă că, până vineri, la ora 06.00, va ploua în sudul, centrul şi estul ţării. ”Vor fi mai ales averse, care în regiunile sud-estice vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra local cantităţi de apă de 15...25 l/mp”, a transmis, joi, ANM.

Sursa citată a precizat că la altitudini de peste 1.500 m, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Temperaturi sub medie, în Capitală

Temperaturile se vor situa joi, în Capitală, sub mediile multianuale, maxima ajungând la 17 grade, potrivit prognozei ANM.

De joi de la ora 10.00 până vineri la ora 6.00, valorile de temperatură în Capitală se vor situa sub mediile multianuale, astfel că temperatura maximă va fi în jurul a 17 grade, iar cea minimă de 7-8 grade.

Pe parcursul zilei și la începutul nopții, vor fi înnorări temporar accentuate, averse (în jurul a 10 l/mp) și descărcări electrice, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla în general moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Vremea » Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii