Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat, după ce a fost filmat turnându-i fiului său de un an bere pe gât (Video)

Un bărbat a fost arestat, după ce o filmare cu el, în momentul în care îşi forţează copilaşul de un an să bea bere dintr-o sticlă, a apărut pe internet. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.02.2019, 23:33

Bebeluşul de doar un an a fost forţat de tată să bea bere
Bărbatul a fost arestat după ce videoclipul a fost viralizat - blacktreenews/ Youtube

Un bărbat a fost arestat, după ce o filmare cu el, în momentul în care îşi forţează copilaşul de un an să bea bere dintr-o sticlă, a apărut pe internet. 

Incidentul şocant a fost filmat aparent anul trecut în Sri Lanka, când omul se afla pe o plajă din  Meegalawa, alături de alţi trei prieteni. Ei au fost chiar cei care l-au filmat şi s-au amuzat de situaţie. 

În urma viralizării videoclipului, tatăl băiatului a fost arestat. 

Videoclipul îl surprinde pe acesta râzând, amuzându-se în timp ce îşi forţează copilul de doar un an să bea bere dintr-o sticlă.

Prietenii tatălui fumează şi se amuză de întregul moment, pasând berea dintr-o mână în alta. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția locală a declarat că cei trei prieteni au fost, de asemenea, arestați în urma incidentului care a avut loc pe o plajă din Meegalawa, un oraș din cartierul Anuradhapura din provincia nord-vestică a țării.

În Marea Britanie, vârsta legală pentru consumul de băuturi alcoolice este de 18 ani, însă în Sri Lanka, o persoană trebuie să aibă cel puțin 21 de ani pentru a consuma băuturi alcoolice în mod legal, conform Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Bărbat arestat, după ce a fost filmat turnându-i fiului său de un an bere pe gât (Video)