Antena Meniu Search
x

COŞMARUL unui britanic după Brexit: Asemănarea cu un personaj cheie al Brexit-ului îi pune în pericol viaţa (FOTO)

Un britanic trăiește un adevărat coșmar după BREXIT și susţine că îi este teamă să iasă din casă, pentru a nu fi confundat cu omul considerat "vinovat" pentru votul britanicilor de a ieşi din Uniunea Europeană.

Un britanic trăiește un adevărat coșmar după BREXIT și susţine că îi este teamă să iasă din casă, pentru a nu fi confundat cu omul considerat "vinovat" pentru votul britanicilor de a ieşi din Uniunea Europeană.

Drew Galdron a lucrat ca sosie a fostului primar al oraşului Londra, Boris Johnson, din 2007, însă acum asemănarea cu omul considerat "vinovat" pentru votul britanicilor îi aduce numai probleme, scrie site-ul metro.co.uk.

Bărbatul este acum nevoit să poarte un tricou pe care scrie "Nu sunt Boris".

Drew Galdron a povestit că lumea îl confundă pe stradă cu Boris Johnson și i se cere socoteală pentru rezultatul referendumului prin care s-a votat ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. El susţine că în ciuda faptului că îl personifică pe fostul primar londonez într-un număr artistic, el nu-i împărtăşeşte deloc părerile politice.

Bărbatul spune că evită să mai iasă din casă, căci se teme pentru siguranța lui.

"Sunt sincer îngrijorat când plec de acasă pentru că mi-e frică de ce ar putea face oamenii. M-am obișnuit ca oamenii să țipe la mine și să-mi facă poze, însă sunt îngrijorat că mi s-ar putea întâmpla ceva serios”, a afirmat Drew Galdron.

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, considerat de mulţi favorit pentru a deveni viitorul premier al Marii Britanii, a anunţat joi că nu va candida la funcţia de preşedinte al Partidului Conservator şi, implicit, a cea de şef al Guvernului.

„După ce m-am consultat cu colegii, ţinând cont de circumstanţele din Parlament, am conchis că această persoană (viitorul preşedinte al Partidului Conservator – n.r.) nu pot fi eu”, a declarat fostul edil al Londrei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » COŞMARUL unui britanic după Brexit: Asemănarea cu un personaj cheie al Brexit-ului îi pune în pericol viaţa (FOTO)