Antena Meniu Search
x

Un hoţ din Suceava a găsit un bilet la pariuri câştigător într-un portofel furat la barul din sat

Un hoţ din Suceava a fost prins de poliţişti, după ce a găsit un bilet la pariuri într-un portofel pe care l-a furat la barul din sat şi a mers să ridice premiul.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 14.01.2020, 11:03

Hoţul din Suceava a găsit un bilet câştigător la pariuri în portofelul furat
Un hoţ din Suceava a fost prins cu un bilet la pariuri, găsit într-un portofel furat - Profimedia Images / Ilustraţie

Un hoţ din Suceava a fost prins de poliţişti, după ce a găsit un bilet la pariuri într-un portofel pe care l-a furat la barul din sat şi a mers să ridice premiul.

Povestea hoţului a început pe 9 ianuarie, într-un bar din comuna Frătăuţii Vechi din Suceava.

În timp ce se afla în bar, tânărul de 18 ani a ţintit un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, despre care ştia că are bani în portofel.

Astfel, tânărul a reuşit să îi fure consăteanului său portofelul din geacă şi apoi s-a făcut nevăzut.

Pe acelaşi subiect

În portofel, hoţul a găsit o carte de identitate, un card bancar, un permis de conducere, un certificat de înmatriculare, 400 de euro şi 630 de lei, dar şi un bilet la pariuri.

Hoţul a luat banii şi biletul la pariuri, iar portofelul cu documente l-a aruncat la aproximativ 500 de metri de bar, într-un şanţ.

Tânărul lăsat fără portofel a depus plângere la Poliţie şi le-a explicat agenţilor cum s-a întâmplat, dar şi ce avea în portofel.

Ulterior, acesta a verificat biletul pus la pariuri şi a descoperit că era câştigător, astfel că i-a anunţat pe poliţişti, notează monitorulsv.ro.

Anchetatorii au cerut înregistrările de pe camerele de supraveghere din casa de pariuri din comună, astfel că au descoperit hoţul.

Pus în faţa dovezilor, hoţul de 18 ani a recunoscut totul, a înapoiat banii şi le-a arătat poliţiştilor unde a aruncat porfotelul cu acte.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt şi riscă închisoare, după ce proprietarul a anunţat că nu îl iartă pentru ce a făcut şi nu şi-a retras plângerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un hoţ din Suceava a găsit un bilet la pariuri câştigător într-un portofel furat la barul din sat