Antena Meniu Search
x

Hoț trezit de polițiști britanici, după ce a spart un bar și a adormit în timp ce se delecta cu o prăjitură

Situație inedită înr-un bar din Anglia. Un hoț a adormit lângă un cheesecake, la puțin timp după ce a intrat prin efracție în local. La sosirea echipajelor de poliție, bărbatul a părut surpins, neștiind exact cine îl deranjează și de ce.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 31.10.2020, 18:05

Hoțul adormise pe podeaua localului
Un infractor somnoros a adormit lângă o prăjitură cu brânză - Profimedia Images
  • Un bărbat a adormit lângă un cheesecake, la puțin timp după ce a pătruns într-un bar
  • La sosirea echipajelor de poliție, hoțul părea confuz

Polițiștii au răspuns unui apel potrivit căruia mai multe persoane ar fi pătruns într-un bar, pentru a fura mâncare și băutură, notează dailystar.co.uk. Mare le-a fost surprinderea când au ajuns la fața locului și au descoperit că hoțul adormise lângă niște deserturi. 

Mark Cooper se afla singur pe podeaua localului, lângă o prăjitură cu brânză pe jumătate mâncată. 

Potrivit imaginilor surprinse de camera unuia dintre polițiști, hoțul a părut uluit și confuz. Acesta ar fi început să strige „whoa, whoa, whoa”, în timp ce unul dintre ofițeri îi ordonă să se trezească.

Când Cooper a întrebat surprins ce se întâmplă, răspunsul polițiștilor nu a fost la fel de evident și pentru hoț: „Ai intrat într-un bar, omule”.

Bărbatul a pledat vinovat pentru intrarea prin efracție și a fost închis pentru 26 de săptămâni. De asemenea, el va trebui să plătească 30 de lire sterline despăgubiri barului.

„Această spargere s-a dovedit în mod clar a fi o muncă obositoare pentru Cooper'', a afirmat un agent de poliție.

Polițiștii încă îi caută pe ceilalți infractori care au luat parte la jaf.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Hoț trezit de polițiști britanici, după ce a spart un bar și a adormit în timp ce se delecta cu o prăjitură