Antena Meniu Search
x

"Lumea este un loc mult mai întunecat fără ea". O mamă s-a sinucis la şapte luni după moartea bebeluşului său. Britanica nu a suportat gândul că şi-a pierdut copilul

Avea viaţa perfectă când totul s-a prăbuşit într-o clipă. Şi-a pierdut copilul la doar o zi după ce l-a adus pe lume. De atunci, Kath Brace, 32 de ani, s-a transformat dintr-un om optimist într-o umbră. Iar tentativele de sinucidere au tot urmat.

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 16:58

Până într-o zi când una dintre ele i-a reuşit. Femeia a rămas cu inima frântă după ce fiul său, Otis, a murit în urma unor complicaţii în martie 2022. Drept urmare, tânăra a fost internată la spitalul de sănătate mintală The Stonebow Unit din Hereford la aproximativ șapte luni după tragedie.

A vrut cu orice preţ să moară

În ciuda faptului că a luat o supradoză, după ce i s-a acordat concediu nesupravegheat, Kath a fost ulterior lăsată să iasă din nou fără să fie însoţită. Fratele ei a găsit cadavrul în pădure, la mică distanță de unitatea spitalicească, aproximativ nouă ore mai târziu.

Un juriu a constatat acum că deciziile luate de unitatea spitalicească au fost „factori care au contribuit” la moartea ei „auto-provocată”.

Pe acelaşi subiect

Kath și partenerul ei, Dan Berry, au fost încântați să descopere că așteptau un copil, în 2021. Mama a intrat în travaliu la 33 de săptămâni, dar copilul a murit tragic a doua zi. Sănătatea mintală a lui Kate a început să se deterioreze și a petrecut aproape patru săptămâni în spital ca pacient informal voluntar în luna mai.

Nu a vrut să mai trăiască

În urma unei tentative de supradoză din 17 iunie 2022, a fost internată în temeiul Legii privind sănătatea mintală. Kath a fost externată, dar a continuat să se lupte și a fost forțată să-și amâne nunta cu Dan. Pe 15 septembrie, ea a fost internată din nou după o altă supradoză, dar a ieşit din nou nesupravegheată de la unitatea spitalicească.

Nouă zile mai târziu, Kath a avut două tentative și concediul fără însoțire a fost eliminat. Cu toate acestea, această decizie a fost anulată până pe 9 octombrie, când Kath a spus unității că va cumpăra o cafea, dar că se va întoarce la timp pentru mama ei care urma să o viziteze. În mod tragic, Kath a fost descoperită în pădure doar câteva ore mai târziu.

Familia lui Kath a vorbit acum pentru prima dată despre pierderea lor. „Kath a fost o persoană frumoasă, iubitoare și grijulie. Era cea mai fericită când îi ajuta pe alții, făcea orice ca să te vadă zâmbind. Dragostea de viață a lui Kath era contagioasă. Viața ei era bună. Și-a cumpărat o casă cu logodnicul ei, pe care o renovau și plănuiau să se căsătorească. Când Kath a aflat că îl aștepta pe Otis, s-a simțit atât de binecuvântată, iar ea și Dan înfruntau viitorul cu atât de multă speranță și entuziasm. Totuși, din păcate, totul s-a schimbat când Otis a murit tragic. Kath a trecut de la a fi persoana optimistă și veselă pe care o cunoșteam cu toții la una care s-a luptat cu adevărat cu sănătatea ei mintală.

De fiecare dată când a intrat în spital, am sperat că va primi îngrijirea și sprijinul de care avea nevoie și un plan de îngrijire mult așteptat, care nu a fost niciodată disponibil, pentru a o ajuta să îşi revinpă. Cu toate acestea, chiar și întoarsă acasă, am rămas îngrijorați pentru Kath. Este aproape imposibil să găsești cuvintele care să descrie cum a fost anul trecut și să te împaci cu ceea ce s-a întâmplat. Kath a avut atât de multe de oferit și ne frânge inimile că nu mai este cu noi. Familia noastră va rămâne pentru totdeauna cu inima frântă. Lumea este un loc mult mai întunecat fără ea. Am face orice pentru a o avea pe Kath înapoi în viețile noastre, dar știm că nu este posibil”, a declarat mama ei, Angie Brace, potrivit The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Lumea este un loc mult mai întunecat fără ea". O mamă s-a sinucis la şapte luni după moartea bebeluşului său. Britanica nu a suportat gândul că şi-a pierdut copilul