Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 13 ani a rămas orfană de ambii părinţi în doar şapte săptămâni, după ce aceştia au murit rând pe rând din cauza unor tumori cerebrale, în Anglia

Şi-a văzut rând pe rând părinţii suferind şi murind unul după altul din cauza unor tumori cerebrale. Şi la doar 13 ani s-a trezit orfană.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 16:49

Ali Slaymaker, în vârstă de 49 de ani, și Steve Morrissey, în vârstă de 50 de ani, s-au stins în decurs de doar şapte săptămâni. Mai întâi, s-a stins Ali, pe 24 august 2023, iar pe 12 octombrie, Steve, la Searle House, un spital din Exeter.

Şi-a văzut părinţii murind unul după celălalt

Tatăl și fiica lui se mutaseră în Devon din Bury-St-Edmunds pentru a fi mai aproape de familie după moartea mamei. Steve, un manager de vânzări, a fost diagnosticat cu glioblastom, tipul de tumoră cerebrală cu cea mai rapidă creștere în 2022, după ce a suferit brusc o criză din senin. Scanările au confirmat că avea o creștere în partea dreaptă a creierului.

Glioblastomul este cel mai frecvent tip de tumoră cerebrală malignă la adulți, cu o perioadă medie de supraviețuire de doar șase luni dacă nu este tratată și de doar 12 până la 18 luni cu un plan de tratament intensiv și invaziv.

„Înainte să se prăbușească unchiul meu, nimic nu a mai fost ca înainte. Era în formă și sănătos. L-am pierdut atât pe el, cât și pe Ali într-un interval de timp atât de scurt. Este într-adevăr sfâșietoare întreaga situație. Din fericire, fiica lor se descurcă extraordinar, având în vedere prin ce a trecut. Ea este uluitoare”, a declarat nepotul lui Steve, Ben Brown, care acum încearcă o srângere de fonduri pentru cercetarea tumorilor cerebrale, scrie Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O adolescentă de 13 ani a rămas orfană de ambii părinţi în doar şapte săptămâni, după ce aceştia au murit rând pe rând din cauza unor tumori cerebrale, în Anglia