Antena Meniu Search
x

O îngrijitoare româncă a vrut să ia averea de 800 de mii de Euro a doi bătrâni din Italia, păcălindu-i să o treacă în testament

O îngrijitoare româncă e cercetată în Italia sub acuzația că a vrut să înșele doi bătrâni bogați, ca să intre în posesia averilor lor, estimate la 800 de mii de Euro. Femeia a vrut să-i convingă să o treacă unic moștenitor în testamentele lor.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.06.2019, 18:32

Românca a spart zeci de mii de euro la păcănele
Românca i-a păcălit pe bătrânii italieni să treacă averea pe numele ei - Trieste Prima

O îngrijitoare româncă e cercetată în Italia sub acuzația că a vrut să înșele doi bătrâni bogați, ca să intre în posesia averilor lor, estimate la 800 de mii de Euro. Femeia a vrut să-i convingă să o treacă unic moștenitor în testamentele lor. Românca a reușise să le ia 30 de mii de Euro, bani pe care i-a cheltuit inclusiv la păcănele.

Românca a lucrat ca îngrijitoare pentru un cuplu de bătrâni din provincia Gorizia din Italia. Deși era angajată de doar câteva săptămâni, ea a reușit să le câștige încrederea și, potrivit poliției, avea de gând să intre în posesia averii lor.

Unică moștenitoare în testament

Conform Trieste Prima, românca le-a promis celor doi bătrâni că va avea grijă de ei tot restul vieții, reușind la schimb să fie trecută în testament drept moștenitor unic al averii lor, care e estimată la 800 de mii de Euro.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, ea a reușit să-i convingă să obțină dreptul legal de a administra conturile bancare curente ale bătrânilor. Profitând de aceasta, românca a retras din conturile bătrânilor peste 30 de mii de Euro, în doar câteva săptămâni.

Bani cheltuiți în vacanță și la păcănele

Potrivit Il Giornale, românca s-a folosit de banii pe care i-a câștigat ușor în scop personal. S-a dus astfel în vacanță în Slovenia, la Nova Gorica.

Îngrijitoarea și-a cumpărat diverse bunuri, inclusiv bijuterii precum un colier și o brățară. Ea a intrat și la cazinouri și a cheltuit astfel bani inclusiv la păcănele.

Ordin de restricție pentru îngrijitoarea româncă

Prin comportamentul ei însă, românca a trezit suspiciunea rudelor celor doi bătrâni care, atunci când și-au dat seama ce se întâmplă, au alertat poliția.

Îngrijitoarea româncă este acum cercetată în stare de libertate, dar urmează să dea socoteală în fața legii.

Un judecător din Gorizia a decis ca ea să nu mai locuiască cu cei doi bătrâni și, de asemenea, i-a impus un ordin de restricție. Românca nu mai are astfel voie să se de apropie de cuplu sau de casa celor doi la mai puțin de 200 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O îngrijitoare româncă a vrut să ia averea de 800 de mii de Euro a doi bătrâni din Italia, păcălindu-i să o treacă în testament