Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă cu averea de 200 de milioane de euro a lui Alain Delon, după războiul pentru moştenire dintre copii

Alain Delon, legenda filmului francez, a fost plasat sub "tutela sporită", o măsură similară cu tutela legală. Măsura a fost instituită și pentru a proteja bunurile actorului în urma războiului care a izbucnit între moștenitorii săi.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 13:12

- Profimedia

Decizia a fost luată de un judecător din Montargis, Franța, din cauza stării de sănătate a actorului în vârstă de 88 de ani.

Delon era deja sub "protecție legală" din ianuarie, dar această măsură a fost luată pentru a-l proteja de manipulare și pentru a-i gestiona averea. Legenda filmului a fost plasată sub „tutelă sporită”, o prevedere similară cu tutela legală care vizează sprijinirea persoanelor care au capacități fizice și mentale reduse, conform unor surse apropiate dosarului.

Activele lui Delon sunt estimate la aproximativ 200 de milioane de euro, incluzând imobiliare, venituri din spectacole de film, management de brand și colecții de artă, conform ultimelor estimări raportate de Il Sole 24Ore, transmite Mediafax.

Război pentru averea lui Alain Delon

Pe acelaşi subiect

Războiul dintre moștenitorii lui Delon a escaladat în ultima vreme, acuzațiile de manipulare și abuz fiind lansate din toate părțile. Fiii lui Delon, Anthony și Alain Fabien, o acuză pe sora lor, Anouchka, că l-a manipulat pe tatăl lor și că a ascuns problemele de sănătate ale acestuia pentru a-l duce în Elveția și a profita de regimul fiscal favorabil al țării.

Anouchka i-a dat în judecată pe cei doi frați pentru violarea vieții private după ce aceștia au publicat pe rețelele de socializare o înregistrare a unei conversații dintre ea și tatăl lor.

Procesul va avea loc în aprilie 2025.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Ce se întâmplă cu averea de 200 de milioane de euro a lui Alain Delon, după războiul pentru moştenire dintre copii