Antena Meniu Search
x

Asistentă româncă arestată în Italia pentru o pedeapsă oribilă aplicată în toaletă unei bătrâne pe care o îngrijea

Elena C., o româncă în vârstă de 47 de ani a fost arestată de autorităţile italiene, după ce a maltratat în toaletă o bătrână de 94 de ani, pe care a pesepsit-o într-un mod de-a dreptul grotesc.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.06.2019, 14:23

Asistentă româncă arestată în Italia pentru o pedeapsă oribilă aplicată în toaletă unei bătrâne pe care o îngrijea - Profi Media

Elena Căliman, o româncă în vârstă de 47 de ani a fost arestată de autorităţile italiene, după ce a maltratat în toaletă o bătrână de 94 de ani, pe care a pesepsit-o într-un mod de-a dreptul grotesc.

Elena Căliman lucra ca asistentă la un casa de bătrâni "Villa Cesarea", iar după masa de prânz o bătrână a făcut mizerie, răsturnând mâncarea apoi s-a mânjit la gură cu mâncare. Românca a cedat impulsului şi a dus-o la toaletă, unde s-a răzbunat pe ea într-un mod de neimaginat.

Asistentă româncă arestată în Italia pentru o pedeapsă oribilă aplicată în toaletă unei bătrâne

Elena Căliman, o româncă de 47 de ani, asistenta într-o casă de bătrâni din Ravenna, Italia, a fost arestată în cursul zilei de astăzi după ce i-a aplicat o pedeapsă inimaginabilă unei bătrâne care arunca cu mâncare prin sala de mese şi se murdărise intenţionat pe faţă.

Românca a dus-o la baie apoi a mânjit-o pe faţă cu fecale şi ar fi forţat-o să le ingereze, informează ilrestodelcarlino.it. Bătrâna terifiată a suferit un infarct şi a fost transportată la spital.

Românca a fost închisă la Forli, ca urmare a unui ordin de arestare preventivă emis de judecătorul Janos Barlotti, la cererea procurorului Cristina D'Aniello, care a coordonat investigațiile poliției locale, asistate de carabinieri.

Pe parte administrativă, după primirea rapoartelor din partea Primăriei, s-a dispus deja suspendarea activității casei respective de bătrni, din cauza "pericolului pentru protejarea interesului public în materie de sănătate". Toți bătrânii au fost transferați ulterior în alte unități.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Asistentă româncă arestată în Italia pentru o pedeapsă oribilă aplicată în toaletă unei bătrâne pe care o îngrijea