Antena Meniu Search
x

Anunțul făcut de primarul din Jibou, după tragedia care a îndoliat Maramureșul

Primarul orașului Jibou s-a deplasat la locul cumplitului accident de la marginea orașului, care s-a soldat cu moartea a patru studente din Maramureș.

Accident teribil la Jibou, unde patru fete au muri lovite de tren

Primarul orașului Jibou s-a deplasat la locul cumplitului accident de la marginea orașului, care s-a soldat cu moartea a patru studente din Maramureș.

Dan Ghiurco a declarat că tragedia produsă vineri la Jibou a șocat întreaga comunitate și că le-a cerut reprezentaților CFR să analizeze posibilitatea suplimentării sistemelor de avertizare la trecerea de cale ferată, unde s-a produs carnagiul.

Potrivit declarațiilor acestuia, reprezentanții CFR l-au asigurat că toate sistemele de avertizare și semnalizare au funcționat în momentul producerii accidentului.

Pe acelaşi subiect

"I-am rugat pe cei de la CFR să analizeze suplimentarea semnalizarii trecerii la nivel cu calea ferată. Am discutat ieri, la fața locului, cu cei de la CFR, m-am informat și m-am documentat. Mi-au spus că toate sistemele de avertizare și semnalizare au functionat. I-am rugat să analizeze dacă se poate face mai mult ca locul să fie semnalizat suplimentar. O sa am discutii în continuare cu cei de la CFR. Este o tragedie nemaiîntâlnita în zona orașului nostru. Cazul a șocat toată comunitatea", a declarat primarul orașului Jibou, citat de graiulsalajului.ro.

Semnalizarea trecerii la nivel cu calea ferata de pe centura Jiboului a fost concepută fără barieră, doar cu semnale acustice și luminoase.

Patru tinere au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau și care era condusă de o a cincea tânără, a fost lovită tren la intersecția dintre centura ocolitoare a orașului Jibou cu calea ferată.

Se pare că șoferița nu a fost atentă și a trecut calea ferată chiar în momentul trecerii unui tren ce circula pe ruta Baia Mare - Jibou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Anunțul făcut de primarul din Jibou, după tragedia care a îndoliat Maramureșul