Antena Meniu Search
x

Iohannis a votat pentru o Românie modernă: "Am emoţii, vă invit pe toţi să veniţi la vot" (Video)

Președintele în funcţie al României, Klaus Iohannis, a votat duminică, la ora 9:00, la Liceul Jean Monnet din București, în turul doi ale algerilor prezidenţiale. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.11.2019, 09:18

Klaus Iohannis a votat pentru o Românie modernă
Iohannis a votat la Liceul 'Jean Monnet', din Capitală - Observator

Președintele în funcţie al României, Klaus Iohannis, a votat duminică, la ora 9:00, la Liceul Jean Monnet din București, în turul doi ale algerilor prezidenţiale. 

Klaus Iohannis, care candidează pentru al doilea mandat la prezidenţiale, a votat, duminică dimineață, la Liceul Jean Monnet din București.

"Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, o Românie normală. Și vă invit pe toți să veniți la vot.

Astăzi, este o zi extrem de importantă votăm pentru viitorul României, pentru direcția în care va merge România mai departe.

Astăzi este ziua campionilor cu ștampila votat în mână. Dragi români, fiți toți campioni astăzi", a spus Klaus Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viorica Dăncilă a votat la ora 8.00, la Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti. Fostul premier a declarat că a votat "pentru o Românie care să meargă înainte".

În această dimineaţă, la ora 7.00, s-au deschis urnele pentru primul scrutin al alegerilor prezidenţiale 2019. Aproape 19 milioane de români sunt aşteptaţi să-şi voteze preşedintele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Iohannis a votat pentru o Românie modernă: "Am emoţii, vă invit pe toţi să veniţi la vot" (Video)