Antena Meniu Search
x

Medici de la ambulanță: Cristina Țopescu era de nerecunoscut

Decesul Cristinei Țopescu a fost constatat duminică seară, de un echipaj de la ambulanță. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era însă greu de recunoscut.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 13.01.2020, 01:05

Cristina Țopescu în studioul de televiziune de la Antena 3
Cristina Țopescu a fost greu de recunoscut de echipajul de la ambulanță venit să constate decesul, spun surse medicale - Antena3

Decesul Cristinei Țopescu a fost constatat duminică seară, de un echipaj de la ambulanță. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era însă greu de recunoscut.

Surse medicale spun că Ambulanța a fost alertată de poliție, la ora 21.39, duminică seară.

Polițiștii au cerut un echipaj medical, care să constate decesul unei femei, în zona Tunari.

Aceleași surse medicale spun că echipajul de la ambulanță nici nu și-a dat seama despre cine este vorba, atunci când au ajuns la locuința Cristinei Țopescu. Trupul său neîsuflețit era de nerecunoscut, decesul survenind, probabil, de mai multă vreme.

Polițiștii spun că nu au găsit urme de violență pe corp. Surse judiciare spun că anchetatorii cred că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai multe zile.

De altfel, cea care a dat alerta, o vecină, a fost alarmată de faptul că nu a mai văzut-o de multă vreme pe Cristina Țopescu și că a văzut la locuința ei un câine mort, iar mașina fostei realizatoare tv era nemișcată de multă vreme.

De altfel, în locuință, polițiștii au găsit și 2 câini morți, din cei 7 pe care îi avea fiica lui Cristian Țopescu. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Medici de la ambulanță: Cristina Țopescu era de nerecunoscut