Antena Meniu Search
x

O tânără a intrat în sediul PSD din Bucureşti şi apoi s-a automutilat. Intervine ambulanţa

O femeie în vârstă de 32 de ani a intrat prin efractie în sediul PSD din Bucureşti, apoi şi-a cauzat răni adânci la nivelul mâinilor. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o fostă angajată.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.11.2020, 21:52

- observatornews.ro
  • Tânăra a intrat prin efracţie în sediul PSD
  • Medicii încearcă să o calmeze, după ce femeia şi-a făcut rău

Femeia este incoerentă şi se pare că este vorba despre o cădere psihică. A intervenit ambulanţa, iar medicii au intervenit, încercând să o calmeze şi să o ducă la spital.

Poliţia: "Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la  faptul că o femeie, de 32 de ani,  se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1. La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tânără a intrat în sediul PSD din Bucureşti şi apoi s-a automutilat. Intervine ambulanţa