Antena Meniu Search
x

Video Nicuşor Dan şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, iar Piedone îi răspunde lui Ciolacu: "Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni"

Cristian Popescu Piedone refuză orice negociere cu PSD si anunţă că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Asta după ce Marcel Ciolacu i-a cerut să facă un pas în spate si să intre în echipa Gabrielei Firea. Tot azi, Nicusor Dan si-a depus oficial candidatura. Actualul edil i-a avut alături pe toti liderii Dreptei Unite, dar s-a trezit cu membrii AUR la porţile Biroului Electoral.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 20:02

Vezi și

Presat de PSD să se retragă din lupta pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone i-a dat replica lui Marcel Ciolacu. "Haideti sa inchidem o data retragere, mesaje, porumbei calatori. Nu ma retrag si nu negociez cu nimeni. Nu m-a sunat si nu sun pe nimeni. Zvonurile de retragere sunt aruncate de zvonacii de partid sa indoiasca electoratul", a declarat Cristian Popescu Piedone. "Ii urez succes. Tot ce am vrut sa ii transmit dlui Piedone i am transmis pana astazi. În acest moment s-a schimbat toată decizia. Bucurestenii vor hotari", a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Nicuşor Dan spune că nu a ars toate punţile cu liberalii şi încă mai negociază cu liderii PNL

O confruntare directă între Piedone si Gabriela Firea îl avantajează direct pe Nicusor Dan. Asta pentru ca Firea si Piedone îsi vor împarti voturile electoratului de stanga din Bucuresti. Primarul în funcţie si-a depus candidatura pentru al doilea mandat si i-a avut alături pe liderii USR, PMP si Forţa Dreptei. "Va fi o lupta de valori. Va fi o lupta intre oameni care doresc pur si simplu respectarea legii care doresc o Justitie corecta si clanuri care s au invatat sa suga de la bugetul Statului in diferite forme", a declarat Nicuşor Dan.

Nicusor Dan spune ca nu a ars toate punţile cu liberalii si incă mai negociaza cu liderii PNL. Daca ar castiga al doilea mandat, Nicusor Dan si-ar dori o majoritate de dreapta în viitorul Consiliu General, împărţită între PNL si Dreapta Unită.

Fostul lider liberal, Ludovic Orban, a atacat dur partidul pe care l-a condus. "O lupta cu doua clanuri foarte bine organizate, este vorba de PSD si PNL. Astazi aproape 2.900 de primarii sunt conduse de primari PSD si PNL", a declarat Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei. Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat azi un protest la porţile Biroului Electoral din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Alegeri locale 2024 » Nicuşor Dan şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, iar Piedone îi răspunde lui Ciolacu: "Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni"