Antena Meniu Search
x

"Urmărim cu atenţie", reacția premierului Ludovic Orban după 4.848 de infectări în 24 de ore, în România

Premierul Ludovic Orban a anunțat că urmărește cu mare atenție creșterea numărului de infectări cu coronavirus, dar părerea domniei sale este că acest rimt de creștere o să scadă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2020, 15:51

- Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Premierul Ludovic Orban spune că urmărește cu atenție situația
  • Părerea sa este în curând cifrele vor fi mai mici

Ludovic Orban, premier: "Urmărim cu mare atenţie evoluţia în fiecare judeţ, în fiecare localitate şi dispunem măsurile pe care le-am gândit pentru a reduce riscul de răspândire. Opinia pe care o avem şi evaluările pe care le avem sunt acelea că ritmul de creştere a numărului de persoane infectate se va reduce. Noi în general analizăm datele la săptămână, nu analizăm datele de la zi la zi, pentru că nu există o anumită ritmicitate în ceea ce priveşte prezentarea către direcţiile de sănătate publică a rapoartelor. Adică ele nu sunt neapărat culese de pe ziua anterioară. Exsudatul nazo-faringian care se recoltează poate fi recoltat şi cu 2 zile înainte şi testarea să fie transmisă cu o oarecare întârziere”

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru miercuri, 21 octombrie 2020, că au fost înregistrate 4.848 cazuri Covid-19 în ultimele 24 de ore, cea mai mare cifră zilnică anunțată până acum, de la începutul pandemiei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Urmărim cu atenţie", reacția premierului Ludovic Orban după 4.848 de infectări în 24 de ore, în România