Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Un poliţist din Maramureş şi-a SNOPIT nevasta în bătaie până a băgat-o în spital. SCENE HALUCINANTE în Borşa

Un poliţist din Moisei, judeţul Maramureş, şi-a bătut nevasta până a băgat-o în spital. Secenele de violenţă s-au produs chiar la locul de muncă al femeii.

Un poliţist din Moisei, judeţul Maramureş, şi-a bătut nevasta până a băgat-o în spital. Secenele de violenţă s-au produs chiar la locul de muncă al femeii, în Borşa. 

Bărbatul, foarte nervos, nu a mai ţinut cont nici de uniforma pe care o poartă lovindu-şi soţia până când a băgat-o în spital. Femeia a depus plângere la poliţie în această dimineaţă.

Martorii au declarat pentru presa locală că mariajul celor doi durează de aproximativ 7 ani şi a fost mereu „condimentat” cu scandaluri, femeia fiind de o gelozie feroce.

Victima s-a prezentat la Compartimentul Primire Urgenţe a Spitalului de Recuperare Borşa cu un traumatism minor de torace şi sânul stâng dar investigaţiile paraclinice nu au evidenţiat o traumă majoră. A fost consultată şi externată cu prescripţie medicală.

Vom reveni cu detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ŞOCANT! Un poliţist din Maramureş şi-a SNOPIT nevasta în bătaie până a băgat-o în spital. SCENE HALUCINANTE în Borşa