Antena Meniu Search
x

Un tata român, în lacrimi! Îşi caută DISPERAT fiicele, dispărute în atentatul de la Nisa

Un român își caută disperat fiicele, care se aflau joi seara la focul de artificii de la Nisa, unde a avut loc atentatul terorist.

Un român își caută disperat fiicele, care se aflau joi seara la focul de artificii de la Nisa, unde a avut loc atentatul terorist.

“Am luat-o în urma camionului, cu telefonul în mână, fugind să caut copiii. Soția nu răspundea la telefon. Filme de groază, am trăit filme de groază. Mergeam pe lângă morți, copii, oameni. Ce să vă mai spun? Că am văzut creierul unui om, era să calc pe el? Nu știu dacă vă puteți imagina așa ceva”, povestește Alexandru Zaharia, care conduce un restaurant din Nisa.

Citeşte şi Un român, martor la tragedia din Nisa, şi-a simţit sfârşitul! “A fost un infern. Am zis: s-a terminat, suntem împuşcaţi; Se auzeau persoane lovite şi călcate de tir”

Înainte să ajungă în locul în care camionul a fost oprit de forțele de securitate, soția i-a răspuns. “De abia trecuseră strada. Doar ce apucase să ia copiii, stătuseră chiar acolo unde s-a oprit camionul. Vă dați seama, acolo s-a tras. Au apucat să plece la timp”, povestește Alexandru Zaharia.

Cel puţin 84 de oameni şi-au pierdut viaţa joi seara și peste 150 sunt răniți într-un atentat la Nisa, mare oraş din sudul Franţei, după ce un camion a lovit pe o distanţă de doi kilometri mulţimea adunată pentru focurile de artificii pe Promenade des Anglais, sit turistic foarte frecventat de pe malul Mediteranei.

sursa: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un tata român, în lacrimi! Îşi caută DISPERAT fiicele, dispărute în atentatul de la Nisa