Antena Meniu Search
x

Vremea pe 31 ianuarie 2019. Prognoza ANM anunţă ploi, polei şi ninsoare la munte

Vremea pe 31 ianuarie se menţine cu temperaturi mai ridicate ca de obicei, pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, uşor mai ridicate în sud-est, iar cele minime între -2 şi 6 grade.

Prognoza meteo ANM anunţă vreme închisă, ploi, polei şi ninsoare la munte

Vremea pe 31 ianuarie se menţine cu temperaturi mai ridicate ca de obicei, pentru această perioadă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, uşor mai ridicate în sud-est, iar cele minime între -2 şi 6 grade.

Cum va fi vremea în noaptea de miercuri spre joi

În această noapte, vor fi înnorări persistente în cea mai mare parte a ţării, iar temporar se vor semnala precipitaţii, local în sud, în centru şi la munte şi pe arii mai restrânse în rest, potrivit ANM.

Pe acelaşi subiect

Precipitaţiile vor fi mixte la munte, iar la altitudini mari va ninge, în timp ce, în restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare în nord-vest, trecător se va semnala şi lapoviţă. Izolat vor fi condiţii de polei.

Temporar, precipitaţiile vor fi mai intense în zona Carpaţilor Meridionali precum şi în zona subcarpatică a Olteniei şi a Munteniei, unde pe arii restrânse se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 10...15 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare la munte, în special pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade.

Vremea în toată ţara pe 31 ianuarie 2019

Joi, vremea va fi în general închisă, iar regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori, mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în sud-est şi apropiate de cele normale în rest.

Temporar vor fi precipitaţii, ziua local în centru şi la munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului, iar noaptea cu precădere în sud-est.

Precipitaţiile vor fi mixte la munte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile, iar în restul teritoriului se vor semnala mai ales ploi.

Prognoza meteo arată că vor fi condiţii de polei, iar pe arii restrânse, în sud-est se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 10 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea, în special în zona litoralului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, uşor mai ridicate în sud-est, iar cele minime între -2 şi 6 grade.

Dimineaţa şi noaptea, pe arii în general restrânse va fi ceaţă în zonele joase de relief.

Vremea la munte 31 ianuarie 2019

Vremea va fi în general închisă. Cu precădere în cursul zilei vor fi precipitaţii mixte la altitudini mici, iar la peste 1500 m vor predomina ninsorile.

Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura aerului va fi apropiată de cele normale ale perioadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea pe 31 ianuarie 2019. Prognoza ANM anunţă ploi, polei şi ninsoare la munte