Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 septembrie 2018. Dragoste mistuitoare, bani și o răsturnare de situație

Horoscop 2 septembrie 2018. Zi încărcată de sentimente și emoții dintre cele mai intense. În dragoste lucrurile iau o turnură neașteptată, odată cu apariția unei persoane de o frumusețe răpitoare, care va da totul peste cap. Cei aflați într-o relație serioasă vor avea de rezolvat o mare dilemă, cu consecințe dintre cele mai serioase.

Horoscop 2 septembrie 2018. Dragoste mistuitoare, bani și o răsturnare de situație
Horoscop 2 septembrie 2018. Dragoste mistuitoare, bani și o răsturnare de situație - Observator

Horoscop 2 septembrie 2018. Zi încărcată de sentimente și emoții dintre cele mai intense. În dragoste lucrurile iau o turnură neașteptată, odată cu apariția unei persoane de o frumusețe răpitoare, care va da totul peste cap. Cine este singur ar putea să-și găsească marea iubire, însă cei aflați într-o relație serioasă vor avea de rezolvat o mare dilemă, cu consecințe dintre cele mai serioase.

Pe plan profesional lucrurile merg foarte bine, chiar dacă efortul depus în această perioadă este monumental. Nu este exclus ca unii să aibă parte de bani în plus la salariu sau chiar un nou job prestigios. 

Horoscop 2 septembrie 2018 Berbec

Berbecii vor avea un sfârșit de săptămână foarte obositor. Sunt multe probleme rămase în urmă care trebuie să-și găsească rezolvarea, iar rutina în care intri devine apăsătoare. Dacă aveai planuri de a petrece timp cu o persoană dragă s-ar putea să fii nevoit să le amâni, astfel aceasta va înțelege preocuparea ta ca fiind indiferență. Nu e exclus ca, în rezolvarea acestor mici neplăceri, să găsești o altă persoană care să-ți fie alături. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 2 septembrie 2018 Taur

Taurii sunt sfătuiți să nu apeleze la experimente bizare în relațiile cu apropiații. Încercările tale de a afla răspunsuri la întrebări care te macină se vor lovi de un zid, mai ales dacă te comporți ciudat și nu spui lucrurile în față. Sinceritatea este vitală dacă vei vrea să rezolvi problemele cu familia sau persoana iubită. Chiar dacă unele persoane vor avea de suferit ca urmare a faptului că vorbești fără menajamente, în cele din urmă te vor aprecia.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 2 septembrie Gemeni

În timp ce toată lumea se relaxează, Gemenii lucrează cu motoarele la turație maximă. Și nu doar pentru ei, ci și pentru un coleg care a intrat în concediu. Însă efortul nu va trece neobservat de către șefi. E posibil să ți se ofere un post la care ai visat multă vreme, prestigios și foarte bine plătit. Un motiv ideal pentru a continua să tratezi situația cu seriozitate și profesionalism, în ciuda neplăcerilor de moment.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 2 septembrie Rac

Racii vor spune adio prietenului care i-a ghidat întreaga viață - logica. O persoană de o frumusețe răvășitoare îți va da lumea peste cap și nimic din jur nu pare a mai conta. E dragoste la prima vedere, cu fluturi în stomac și priviri pline de pasiune. Dacă ești singur, este o ocazie unică. Dacă nu, ar fi bine să fugi - la propriu - înainte de a se ajunge la situații dramatice cu persoana iubită. Astfel de sentimente intense nu au cum să facă bine unei relații. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 2 septembrie Leu

Leii vor afla, astăzi, răspunsul la întrebarea care îi bântuie de ceva vreme: cum am reuşit să ajung atât de bogat? În realitate, veţi reuşi să vă majoraţi veniturile datorită unei persoane foarte dragi. Această persoană vă va ajuta să găsiţi metoda perfectă de a investi într-o afacere sigură care vă va aduce profit. Cel mai important în această 'schemă financiară' este că nu va fi nevoie să investiţi banii voştri.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 2 septembrie Fecioară

Astrel recomandă, astăzi, ca nativii din Fecioară să îşi petreacă ziua în linişte şi într-o atmosferă relaxantă. În caz că veţi munci, trebuie să faceţi în aşa fel încât să alternaţi momentele de maximă concentrare cu cele de relaxare. Odihna este vitală pentru voi în această zi. Corpul vă va transmite un semnal că are nevoie de odihnă, în prisma vieţii complicate pe care o duceţi. În scurt timp, ameţeala şi stresul vor dispărea, dar asta nu înseamnă că v-aţi revenit complet.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 2 septembrie 2018 Balanţă

Astrele vă recomandă ca astăzi să nu fiţi distraşi. Veţi fi foarte preocupaţi în a vă atinge anumite scopuri foarte importante. Nu uitaţi că totuşi este duminică, o zi în care trebuie să vă gândiţi şi la sufletul vostru. Scopurile propuse vor fi mult mai uşor de atins dacă sunteţi relaxaţi şi cu mintea deschisă. Încercaţi să vă relaxaţi alături de prieteni sau de familie, ceea ce reprezintă o sursă foarte importantă de energie pozitivă. Tot astăzi trebuie să vă întâlniţi cu o persoană în vârstă căreia i-aţi promit că o veţi vizita. Acum este momentul. Scopurile pe care le aveţi în viaţă pot dura o perioadă, însă relaţiile cu persoanele dragi sunt mult mai importante.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 2 septembrie Scorpion

Scorpionii vor primi, astăzi, o sarcină foarte importantă. Pentru a o duce la bun sfârşit şi pentru a da dovadă de responsabilitate, trebuie să renunţaţi la pauza de prânz sau la pauzele de ţigară. Munciţi non-stop şi nu încetaţi să vă încurajaţi. Repetaţi în minte: 'Dacă termin acest proiect, sunt în cărţi pentru o carieră de succes'. După ce terminaţi cu bine această treabă, nu uitaţi să vă odihniţi. Aveţi nevoie de energie şi în zilele care urmează.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 2 septembrie 2018 Săgetător

Dacă tot e duminică, Săgetătorii îmbrăţişează astăzi leneveala. Nu are rost să vă preocupe treburile casnice, aveţi tot timpul să le rezolvaţi, spune horoscopul. Mai bine pierdeţi vremea conversând pe internet, urmăriţi show-ul vostru tv preferat, odihniţi-vă! A fost o săptămână istovitoare la serviciu şi aveţi nevoie de energie pentru zilele ce urmează. Se anunţă încă o săptămână în care veţi avea misiuni importante la job şi va fi în avantajul vostru să le duceţi pe toate la capăt. Poate însemna o promovare sau o mărire de salariu!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 2 septembrie Capricorn

Capricornii îşi vor petrece ziua acasă. Veţi fi cuprins de energie ascultând muzică. Spre seară, e posibil să primiţi vizita sau telefonul unui prieten apropiat, care vă va cere sfatul. Vă va dezvălui că trece printr-o perioadă dificilă şi are nevoie de voi ca să-şi descarce amarul. Daţi-i un sfat, o idee care să-l îndrume şi să-i fie de ajutor pentru a trece de acest obstacol. La rândul său, vă va arăta recunoştinţă pentru prietenia pe care o manifestaţi!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 2 septembrie Vărsător

2 septembrie are legătură cu vântul schimbării pentru Vărsători. Simţiţi că mediul în care trăiţi este monoton, aşa că vreţi să răsturnaţi această situaţie. Este posibil ca să vă decideţi să vă redecoraţi casa aşa că nu strică să faceţi o scurtă escală prin magazine, să vedeţi ce e în trend. Sau poate veţi decide să vă schimbaţi lookul. O nouă coafură v-ar putea da o şi mai mare încredere în voi. Alegeţi un hairstilist talentat, iar rezultatul vă va încânta. Să vă pregătiţi să fiţi admiraţi de prieteni şi de colegii de la muncă!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 2 septembrie Peşti

Duminică, Peştii s-ar putea confrunta cu nişte cheltuieli suplimentare. Dacă mergeţi la cumpărături, veţi descoperi că, pe lângă lista pe care deja o aveţi cu voi, aţi uitat să mai adăugaţi şi nişte urgenţe. Aşa că veţi scoate mai mult din buzunar decât v-aţi propus. Nu trebuie să fiţi nemulţumiţi, aceste achiziţii, oricum, trebuiau făcute, deşi se vor dovedi a fi scumpe. Totuşi, banii se fac la loc, e important să vă menţineţi optimismul! Fiţi pozitivi toată ziua, recomandă horoscopul, şi aşa veţi porni cu entuziasm săptămâna ce urmează!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 septembrie 2018. Dragoste mistuitoare, bani și o răsturnare de situație