Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 noiembrie 2019. Neînţelegeri între prieteni şi o decizie neaşteptată

Horoscop 22 noiembrie 2019. O zi plină de surprize şi evenimente neaşteptate, dar plăcute. Aveţi mare noroc în dragoste, dar şi în afaceri.

de Redactia Observator

la 21.11.2019, 12:55

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 22 noiembrie 2019. O zi plină de surprize şi evenimente neaşteptate, dar plăcute. Aveţi mare noroc în dragoste, dar şi în afaceri. 

Astrologii vă recomandă să fiţi totuşi chibzuiţi cu banii, mai ales dacă aveţi cumpărături de făcut. 

Horoscop 22 noiembrie 2019 Berbec

Dragi Berbeci, în această zi ați putea decide să faceți o schimbare în viața voastră. În cazul în care simțiți că ați greșit, cereți-vă iertare, dacă vă este dor de o persoană specială, puneți mâna pe telefon și sunați-o. Dacă veți sta doar să vă gândiți “ce-ar fi fost dacă?”atunci veți stagna toată viața și nu veți putea ieși din propriul spațiu de confort.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 22 noiembrie 2019 Taur

Nativii Taur vor primi o veste care le va da peste cap planurile pentru următoarea perioadă. Dacă un prieten are nevoie de voi, nu ezitați să îi oferiți ajutorul de îndată. Fiți alături de cei pe care îi iubiți, nu doar in momentele frumoase, ci mai ales în situații de cumpănă. Astfel veți demonstra loialitate, devotament.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 22 noiembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, se anunță o zi destul de aglomerată, înarmați-vă încă de dimineață cu mult calm și înțelegere pentru a face față situațiilor neprevăzute, mai ales la serviciu. În cazul în care suepriorii sau colegii voştri vor cere explicaţii pentru anumite nereguli de care vă acuză în mod nedrept, folosiţi toate dovezile necesare pentru a vă spăla imaginea. 

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 22 noiembrie 2019 Rac

Dragi Raci, este o zi excelentă pentru a petrece timp cu persoana iubită. Aţi putea pregăti o surpriză pentru aceasta, mai ales dacă sărbătoriţi un eveniment special în viitorul apropiat. Se va bucura enorm să vadă că aţi acordat timp pentru a-i oferi atenţia cuvenită. În plus sunt şanse mari ca şi aceasta să vă fi pregătit un moment complet neaşteptat, dar extrem de plăcut. 

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 22 noiembrie 2019 Leu

Chiar dacă în ultimele zile v-aţi simţit plini de energie, totul se va încheia astăzi. Veţi descoperi că nu mai sunteţi impulsivi şi nu veţi mai avea atât de multă energie pentru a face tot ceea ce v-aţi propus. Nu este însă un motiv de îngrijorare, ci doar un semn că viaţa voastră a revenit la ritmul normal. Puteţi să faceţi toate lucrurile, la fel ca şi înainte, însă fără agitaţie şi fără stres. Starea de spirit, dar şi felul în care vă simţiţi fizic se vor îmbunătăţi considerabil.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 22 noiembrie 2019 Fecioară

Nu lăsaţi pe nimeni din jurul vostru să vă hărţuiască. Deşi aveţi tendinţa de a evita anumite conflicte, astăzi este momentul să puneţi piciorul în prag şi să explicaţi, celor care vă fac rău sau vă provoacă sentimente negative, cum stau lucrurile de fapt. În rest, veţi fi tăcuţi şi veţi încerca să vă odihniţi şi să vă relaxaţi după numeroasele zile agitate şi obositoare prin care aţi trecut în ultima perioadă. Profitaţi de timpul liber!

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 22 noiembrie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă din partea unei persoane dragi. Poate fi vorba despre persoana iubită, părinţi sau oricine din familie. Aţi putea pleca într-o vacanţă de câteva zile, într-un city-break sau chiar aţi putea primi acel cadou pe care îl aşteptaţi de mult. Fericirea va fi la cote maxime, motiv pentru care toate lucrurile din viaţa voastră vor merge în direcţia potrivită.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 22 noiembrie 2019 Scorpion

Nativii din Scorpion ar putea fi serios afectaţi de faptul că Soarele intră în zodia Săgetătorului. Totuşi, ar putea merge în două direcţii. Fie veţi fi trişti şi nervoşi în această perioadă, fie veţi fi emoţionali şi spontani în luarea unor decizii importante. Dacă vi se întâmplă să fiţi trişti sau supăraţi, trebuie să încercaţi din răsputeri să vă reveniţi şi să treceţi cu bine peste această perioadă.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 22 noiembrie 2019 Săgetător

Săgetători, nu-i aşa că simţiţi mirosul schimbării în aer? Este momentul să faci puţină ordine în viaţa ta şi să te gândeşti la o schimbare. Dacă nu eşti într-o relaţie, ar fi bine să-ţi reconsideri priorităţile. Dacă aştepţi să-ţi apară în drum prinţul ori prinţesa care să vă lumineze viaţa, s-ar putea să fie o speranţă nerealistă. Sfatul astrelor este să acţionezi, persoana care ţi se potriveşte este mai aproape decât crezi!

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 22 noiembrie 2019 Capricorn

Dragi Caricorni, nu-ţi neglija îndatoririle de serviciu, însă nu uita că trebuie să te mai şi distrezi. Astăzi, ţi se pare că toată lumea din jurul tău leneveşte şi că doar tu eşti acela care munceşte. Nu căuta perfecțiunea, acceptați-i pe cei din jur așa cum sunt. Doar aşa ţi se va părea mai frumoasă. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mai mult asupra vieţii personale.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 22 noiembrie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt mai optimişti decât de obicei în privinţa propriilor planuri. Nu uita, însă, că prea multe idei nu pot fi puse aşa uşor în practică. Fă un plan şi încearcă să le prioritizezi. Astrele avertizează să nu te aventurezi în tot felul de proiecte riscante. S-ar putea să pierzi foarte mult timp, dar şi bani. Calculează bine înainte de a face pasul şi doar aşa veţi avea de câştigat. În plan personal, dacă eşti singur, ai toate şansele să-ţi întâlneşti jumătatea!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 22 noiembrie 2019 Peşti

Dragi Peşti, pregătiţi-vă pentru o zi complicată. E posibil să te confrunţi cu un gest nepoliticos sau poate vei avea o dispută acasă, ivită de nicăieri. Încearcă să nu pui la suflet, pentru că îţi strici toată ziua. Ai putea să răspunzi cu un zâmbet sau cu o glumă. Astfel, situaţia se va detensiona şi eviţi o ceartă care nu şi-ar avea rostul. Seara, vei relua legătura cu un prieten drag şi vechi, cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 22 noiembrie 2019. Neînţelegeri între prieteni şi o decizie neaşteptată