Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 septembrie 2018. Dragoste renăscută, bani și o idee genială

Horoscop 3 septembrie 2018. Răsturnare de situație pe plan sentimental, pentru mai mulți nativi. Ceea ce părea a fi sfârșitul unei relații ar putea însemna o nouă șansă la dragoste, dacă scânteia pasiunii poate fi reaprinsă. Sunt posibile și întâlniri romantice care răscolesc amintiri mai vechi, dureroase - ar fi bine să aveți răbdare, veți înțelege în curând sensul lor.

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2018
Horoscop 3 septembrie 2018 - Observator

Horoscop 3 septembrie 2018. Răsturnare de situație pe plan sentimental, pentru mai mulți nativi. Ceea ce părea a fi sfârșitul unei relații ar putea însemna o nouă șansă la dragoste, dacă scânteia pasiunii poate fi reaprinsă. Sunt posibile și întâlniri romantice care răscolesc amintiri mai vechi, dureroase - ar fi bine să aveți răbdare, veți înțelege în curând sensul lor.

Pe plan profesional ar putea veni bani în plus la salariu sau beneficii din partea șefilor, dacă reușiți să evitați situațiile conflictuale. Gândiți în termeni strategici și respectați-vă planul de acțiune. E mult mai profitabil!

Horoscop 3 septembrie Berbec

Berbecii vor începe astăzi o relație pasională, care îi va transforma complet. Dacă au un partener de viață, asta înseamnă reaprinderea acelei scântei care transformă nopțile în adevărate povești și care, în ultima perioadă, abia a mai ars. Pentru cei burlaci, această zi va fi una de care-și vor aduce aminte peste ani. Ce va urma nu e doar o altă aventură, ci o relație care va schimba fundamental destine, în sensul bun. Trebuie doar să aibă sufletul deschis.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 3 septembrie 2018 Taur

Efortul depus de tauri în ultima perioadă la va aduce acestora avantaje considerabile, fie că e vorba de bani în plus la salariu sau o mai mare încredere din partea șefilor. Sunt sfătuiți să-și păstreze modestia și să muncească, în continuare, cu același profesionalism. Spre seară e posibilă o întâlnire romantică - însă atenție - amintiri dureroase ar putea ieși la iveală. Dacă te simți compleșit de emoții încearcă doar să trăiești clipa, vei înțelege mai târziu imaginea de ansamblu. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 3 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii au una dintre acele zile în care sunt puternic influențați de părerea celor din jur. Încrederea e la cote mici și totuși trebuie să ții un discurs important, așadar nu mai este timp pentru schimbări de substanță, care durează luni, poate chiar ani. Ai nevoie de o încurajare sinceră și te-ar ajuta enorm să afli că lumea te apreciază chiar dacă treci prin clipe mai grele. Încearcă, înainte de evenimentul public, să vizualizezi mental succesul. Te va ajuta să prinzi forță și să faci o impresie bună.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 3 septembrie Rac

Racii reușesc în sfârșit să aibă parte de momente liniștite, petrecute alături de cei dragi. După o perioadă mai agitată, astăzi ai timp să vorbești cu membrii familiei și să rezolvi cu calm probleme care s-au adunat în timp. Sunt lucruri normale în orice cămin, important e să le adresezi cu sinceritate și înțelegere. Cei apropiați vor aprecia faptul că esți un exemplu pentru cei din jur, un om care găsește soluții, nu creează probleme din senin.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 3 septembrie 2018 Leu

Astăzi, mai mult ca niciodată, trebuie să vă ţineţi părerile pentru voi. Încetaţi să îi judecaţi pe cei din jur. Cuvintele grele aruncate gratuit sunt mai puţin importante decât relaţiile de viitor pe care le-aţi putea avea cu anumite persoane. Acelaşi lucru se poate întâmpla şi la locul de muncă. Vă vine foarte uşor să vă luaţi de anumiţi colegi sau şefi, însă ar fi mult mai înţelept dacă aţi renunţa la răutăţi şi aţi evita anumite conflicte. Încercaţi să ajutaţi persoanele din jur în loc să vă coborâţi nivelul.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 3 septembrie Fecioară

Astrele vin cu un avertisment, astăzi, pentru nativii din Fecioară. Încercaţi să nu evitaţi responsabilităţile de astăzi. Forţe cosmice superioare vă avertizează să nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi onora. Altfel, ziua de luni ar trebui să decurgă liniştit. Trebuie să fiţi atenţi şi la ceea ce mâncaţi, altfel v-aţi putea trezi cu o durere supărătoare de stomac. Încercaţi să o rezolvaţi cu ceaiuri sau alte remedii naturiste. Cu această ocazie, veţi avea şansa să vă gândiţi intens asupra stării de sănătate.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 3 septembrie Balanţă

Balanţele ar trebui să fie, astăzi, foarte concentrate asupra a ceea ce spun. Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune ceva pentru a evita conversaţiile ce v-ar putea pune în încurcătură. Astrele arată că trebuie să gândiţi ca un strateg militar pentru a vă putea învinge rivalii... conversaţionali. Ziua de astăzi nu este una foarte bună pentru experimente vestimentare. Rămâneţi relaxaţi şi nu vă lăsaţi ispitiţi de ofertele din magazine.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 3 septembrie Scorpion

Scorpionii aşteaptă, astăzi, o revitalizare emoţională. În final, veţi ieşi dintr-o stare de melancolie în care aţi stat timp de mai multe zile sau chiar săptămâni şi veţi simţi o renaştere a emoţiilor. Pentru a marca acest moment, faceţi ceva pentru voi. Cel mai bine ar fi să mergeţi la cumpărături, însă să nu cheltuiţi foarte mulţi bani. De asemenea, puteţi sărbători renaşterea emoţională la o cafea cu prieteni dragi, la un film sau hobby-ului vostru preferat.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 3 septembrie Săgetător

Luni va fi o zi în care riscurile unui conflict la serviciu pentru Săgetători, dar şi în familie, sunt în creştere. Ca să le evitaţi, trebuie să faceţi concesii, să cedaţi ceva teren pentru a-i face pe interlocutori să creadă că au dreptate. Doar cu o atitudine împăciuitoare veţi reuşi să aveţi o zi liniştită. Mare atenţie, este foarte important să vă păstraţi controlul şi să vă controlaţi emoţiile până târziu, în noapte, spune horoscopul. Seara, veţi avea o conversaţie cu o persoană care va fi foarte importantă pentru viitorul vostru apropiat. Încercaţi să aveţi un dialog plăcut şi veţi avea numai de câştigat!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 3 septembrie Capricorn

Capricornii încep săptămâna fără chef. Vă veţi pune greu în mişcare către muncă, iar la serviciu parcă simţiţi că aveţi greutăţi la mâini şi la picioare. Încercaţi să păcăliţi această stare de apatie, faceţi o listă cu priorităţile pe care le aveţi şi apucaţi-vă de ele! Aşa veţi reuşi să intraţi într-o stare pozitvă şi, în acelaşi timp, productivă. Nu uitaţi nici de cei din jurul vostru: aveţi grijă să răspundeţi la toate mesajele prietenilor sau rudelor, care vă vor aborda în cursul zilei. E bine să fiţi amabil cu oricine vă intersectaţi astăzi, spune horoscopul.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 3 septembrie 2018 Vărsător

Cheia succesului pe 3 septembrie este, pentru Vărsători, cumpătarea. Nu are rost să vă grăbiţi, riscaţi să vă daţi totul peste cap. Tot ce veţi întreprinde astăzi trebuie analizat bine înainte şi rezolvat cu calm. Acţiunile impulsive şi reacţiile emoţionale puternice nu vă vor ajuta sub nicio formă! Dacă veţi fi pripiţi, veţi eşua. În schimb, dacă veţi fi optimişti şi calmi, veţi reuşi tot ce v-aţi propus. Este alegerea voastră!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 3 septembrie Peşti

Astăzi, Peştii sunt visători. Aveţi nişte idei extraordinare, care v-au venit în ultimele zile, iar acum deja vă gândiţi cât de multe avantaje veţi obţine de pe urma lor. Totuşi, este bine să nu vă pierdeţi vremea concentrându-vă asupra viselor în dauna a ceea ce trebuie să faceţi acum, atenţionează horoscopul! Treceţi cât mai repede la acţiune şi puneţi-vă în practică ideile în cel mai scurt timp posibil. Odată ce aţi luat iniţiativa, veţi vedea că totul merge ca pe roate şi că va fi exact cum visaţi! 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 3 septembrie 2018. Dragoste renăscută, bani și o idee genială