Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2023 Taur. Vei fi în cea mai influentă și motivată formă a ta

Când guvernatorul tău, Venus, va ajunge în casa profesiei și a statutului social pe 2 ianuarie, vei fi în cea mai influentă și motivată formă a ta, așa e cel mai bun moment să faci o impresie bună. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:01

Horoscop ianuarie 2023 Taur - Shutterstock

Ai grijă să nu te suprasolicitați. Luna Plină de pe 6 ianuarie te avertizează să eviți epuizarea, în timp ce reiei activitățile normale.

Horoscop bani ianuarie 2023

Când Marte termină retrogradarea, pe 12 ianuarie, vei observa că abilitățile tale financiare se îmbunătățesc și problemele financiare încep să se amelioreze. Acesta este un moment excelent pentru a-ți crește câștigurile. Banii pot fi asociați cu călătoriile sau studiile într-un anumit fel la mijlocul lunii ianuarie, în special când Mercur revine la mersul direct pe 18 ianuarie.

În momentul în care Soarele ajunge în casa profesiei pe 20 ianuarie, tot farmecul tău de la începutul lunii ianuarie te va ajuta să ai cele mai bune rezultate în acest domeniu. Luna Nouă de a doua zi este momentul ideal pentru a stabili câteva obiective noi și mult mai provocatoare.

Horoscop dragoste ianuarie 2023

Când Uranus revine la mersul direct în Taur, pe 22 ianuarie, te vei simți mai stăpân pe parcursul tău, așa că nu ezita să materializezi acest lucru. În cele din urmă, pe măsură ce luna ianuarie se apropie de final, acordă o atenție deosebită vieții tale sociale. Pe 26 ianuarie, Venus, guvernatorul tău, ajunge în casa prietenilor, amintindu-ți că există un grup întreg de oameni care abia așteaptă să te cunoască.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2023 Taur. Vei fi în cea mai influentă și motivată formă a ta