Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2023. Tensiuni puternice în dragoste şi noroc de bani

Horoscop iulie 2023. Luna Plină din casa parteneriatelor s-ar putea să aducă o oarecare nevoie de izolare emoțională față de partener sau poate chiar o abandonare în grija acestuia.

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 09:37

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2023. Tensiuni puternice în dragoste şi noroc de bani - Shutterstock

Horoscop iulie 2023 Berbec

Luna iulie debutează cu Luna Plină din Capricorn care are loc pe 3 și poate aduce vești proaste legate de locul de muncă. Pe 10 iulie Marte trece în Fecioară ceea ce aduce un volum mai mare de sarcini, iar pe 11 iulie Mercur trece în Leu de unde comunică emoțional mai eficient. Pe 17 are loc Luna Nouă în Rac și se pare că relațiile cu familia se mai așază. Din 22 iulie Venus retrogradează, concomitent Soarele trece și el în Leu făcând domeniul relațional mult mai fierbinte. Iulie se încheie cu Mercur care ajunge în Fecioară și pare că începe o perioadă de relaxare profesională.

BANI: Luna Plină poate să creeze probele prin raportarea la șefi sau persoanele cu autoritate. Vei observa atitudini nepotrivite, poate chiar tiranice, lucru care te va determina să reacționezi. Lucrurile par să fie destul de agitate mai ales că Marte aduce o formă de epuizare. Vei munci mult și vei avea insatisfacții, abia din 28 iulie vei simți că reușești să ai rezultate vizibile și poate se preconizează și un concediu.

DRAGOSTE: Mercur care ajunge pe 11 în casa sentimentelor este perceput ca un real ajutor mai ales dacă ești în căutarea unei relații. Comunicarea funcționează foarte bine și vei interacționa cu un număr mare de persoane. Din 22 iulie când Venus retrogradează, iar Soarele intră în Leu s-ar putea ca relații anterioare să revină sub diverse forme. Aceste momente reprezintă o provocare pentru răbdarea ta.

Horoscop iulie 2023 Taur

Luna Plină care se petrece pe 3 iulie în Capricorn te atenționează că ai ajuns la o formă de saturație și frustrare. Marte trece în Fecioară pe 10 și te poate face mai dinamic din punct de vedere emoțional, vei observa că nivelul pasiunii poate crește. Mercur începe periplul prin Leu din 11 iulie ceea ce ajută la consolidarea relațiilor de familie. Luna Nouă din 17 poate aduce cu sine un nou contract sau un început de colaborare. Din 22 iulie spiritele se agită, iar Venus care retrogradează în Leu, plus Soarele care i se alătură vor crea turbulențe în cămin. Mercur în Fecioară, din 28, pare să mai aline situația, spun astrele

BANI: Nivelul motivației tale este afectat încă de la începutul lunii, mai ales că Luna Plină face ca frustrările să fie resimțite mai intens. Din păcate retrogradarea lui Venus din 22 produce și efecte financiare și deseori acestea sunt asociate cu pierderi din cauza unor achiziții pripite. Înșelăciunile financiare reprezintă un mare pericol mai ales la finalul lunii, de asemenea fii atent la ce semnezi.

DRAGOSTE: Marte care ajunge în casa emoțiilor în data de 10 te face mult mai deschis către relații, mai ales dacă ești singur. În relații tinzi să fii hiper-protector și de aici ai putea tine spre un comportament posesiv, dar cu intenții bune. Mercur care ajunge în același sector dar începând cu 28 iulie va ajuta la consolidarea relațiilor începute pe parcursul acestei luni, eventual chiar și la oficializarea legală.

Horoscop iulie 2023 Gemeni

Luna iulie începe cu energia Lunii Pline din Capricorn care are loc pe 3 și poate aduce dificultăți financiare serioase. Marte trece în Fecioară pe 10 iulie și dacă vrei să te muți singur acum este momentul, a doua zi, pe 11, Mercur ajunge în Leu și favorizează activitățile profesionale pe cont propriu. În 17 iulie are loc Luna Nouă în Rac care este un moment potrivit pentru a începe activitatea la un nou loc de muncă. Venus retrogradează în Leu din 22 iulie și Soarele ajunge tot atunci în Leu ceea ce înseamnă că vechile înțelegeri sau parteneriate creează probleme. Mercur în Fecioară favorizează stabilirea în propriul cămin.

BANI: Se pare că această lună vorbește despre independență, mai ales dacă ei de gând să te muți singur, în chirie sau să cumperi o locuință. Deși vei avea dificultăți destul de mari din punct de vedere financiar finalul lunii va aduce rezultate mult mai bune. Cel mai probabil ai nevoie de o serie de compromisuri care pot reprezenta limitări sau abțineri cu un scop mult mai înalt decât micile plăceri de moment.

DRAGOSTE: Înțelegerile verbale sau acordurile pe care le ai cu partenerul pot funcționa foarte bine în prima parte a lunii, dar din momentul în care Venus va retrograda atunci se pare că vor prezente, confuzii, neclarități sau chiar încălcări ale acestor tipuri de pact. Așteaptă-te inclusiv la revenirea unor vechi subiecte care păreau închise sau răni relaționale care păreau depășite se reactualizează.

Horoscop iulie 2023 Rac

Luna Plină din Capricorn care se petrece pe 3 iulie te pune în poziție de conflict cu partenerul și de aceea ai nevoie de tact. Marte trece în Fecioară începând cu 10 și te ajută să finalizezi în sfârșit câteva procese legislative sau contractuale. Mercur în Leu din 11 iulie indică posibilități financiare, dar acestea se vor dovedi un eșec din cauza retrogradării lui Venus care începe cu 22 iulie. Luna Nouă din 17 iulie care are loc în zodia ta ar trebui să fie un moment de reactualizare a sinelui. Până ce Mercur nu ajunge în Fecioară, în data de 28 ar fi indicat să nu semnezi contracte sau colaborări deoarece nu sunt avantajoase.

BANI: Din dorința de a-ți consolida independența poți să te concentrezi pe proiecte care pun accentul pe popularizarea imaginii tale sau a unei funcții de conducere. Ai grijă la aceste oportunități care îți măgulesc narcisismul. Riscurile financiare majore apar începând cu 22 iulie, astfel ai grijă la prieteni sau foști colaboratori care vine cu oferte de afaceri ce nu sunt tocmai legale sau etice.

DRAGOSTE: Luna Plină din casa parteneriatelor s-ar putea să aducă o oarecare nevoie de izolare emoțională față de partener sau poate chiar o abandonare în grija acestuia. Cert este că începutul lunii te prinde într-o fază te mare intensitate emoțională. Ulterior atenția ta se concentrează spre domeniul profesional, iar relațiile cad în umbra nevoii tale de afirmare în afaceri.

Horoscop iulie 2023 Leu

Luna Plină din Capricorn care se petrece pe 3 iulie face lucrurile de la muncă să fie percepute în alb și negru. Apoi, deoarece Marte trece în Fecioară din 10 iulie se pare că vei avea câștiguri financiare din activități prestate pe cont propriu. Mercur în propriul semn din 11 iulie îți oferă un oarecare având, dar nu te entuziasma prea tare. În 17 iulie are loc Luna Nouă în Rac care te face să îți reactualizezi interesele, mai ales că din 22 iulie începe oficial sezonul tău, iar Venus retrogradează în zodia ta punându-te în centrul furtunii. Mercur ajunge pe 28 iulie în Fecioară favorizând contractele avantajoase.

BANI: Există un mare potențial de câștig în această lună, însă ar trebui să urmezi întocmai pașii planetelor. Primul este Marte care ajunge în casa banilor și prin urmare ți se cere implicare și muncă susținută în prima parte a lunii. Abia de la finalul lunii vei ajunge să semnezi un contract sau o formă de acord care îți va suplimenta veniturile. Mai întâi trebuie să demonstrezi, apoi să câștigi concret.

DRAGOSTE: Prima planetă care dă tonul sezonului tău este Mercur care ajunge în zodia ta pe 11 și îți oferă farmec și abilități comunicative peste medie. O dată cu Soarele care ajunge în Leu începe și retrogradarea lui Venus și trebuie să ai grijă ce îți dorești pentru că propriile fantasme se pot întoarce împotriva ta. Există risc de infidelitate și flirt combinat cu gelozie și posesivitate majoră.

Horoscop iulie 2023 Fecioară

Iulie debutează cu Luna Plină din Capricorn care are loc pe 3 și poate duce o relație la un final pripit sau la un final tumultos. Marte trece în 10 iulie în zodia ta de unde oferă energie și motivație mai ales pentru activități rutiniere. Mercur se află în Leu începând cu 11 iulie și te ajută să îți calmezi temerile. Luna Nouă din Rac care se petrece pe 17 iulie este un moment bun pentru mediul social și noi prietenii. Din 22 iulie Soarele trece în Leu, iar tot atunci Venus începe retrogradarea făcându-te mai temător și paranoic decât până acum. Din fericire Mercur, planeta care te guvernează ajunge în 28 în zodia ta și mai domolește din intensitate.

BANI: Pe toată durata lunii te bucuri de prezența lui Marte în zodia ta, ceea ce înseamnă că există forță de muncă și rezistență mare la efort. Astral, nu se văd modificări importante cu privire la mediul profesional sau cel financiar, dar vei observa o mai mare capacitatea de a munci. În acest sens este posibil ca efortul și orele suplimentare efectuate acum să îți crească venitul.

DRAGOSTE: Se pare că psihicul tău este puternic afectat de experiențe emoționale adverse din trecut care acum au tendința de a reveni mai ales o dată cu retrogradarea lui Venus. Pe de o parte poți încheia într-un mod brutal o relație la începutul lunii, dar poți experimenta o formă de hărțuire sau teroare psihologică și emoțională care va descrie un tipar comportamental cunoscut deja de tine.

Horoscop iulie 2023 Balanță

Luna Plină din Capricorn care se petrece pe 3 iulie poate organiza câteva dintre relațiile dificile cu familia, chiar dacă asta înseamnă îndepărtare. Marte trece în Fecioară pe 10 și poate aduce neliniște, insomnie și oboseală cronică. Din 11 iulie Mercur ajunge în Leu de unde favorizează relațiile sociale, ce-i drept până la retrogradarea lui Venus din 22 iulie care poate eroda relații care sunt prezente de mult timp. Luna Nouă din Rac din 17 iulie anunță o nouă etapă profesională, iar din 28 iulie când Mercur trece în Fecioară vei observa că începi să îți pui gândurile în ordine și să nu mai trăiești în haos.

BANI: Relația cu familia poate avea de suferit la începutul lunii, dar din punctul tău de vedere vei câștiga o formă de independență. Lucrurile stau cu atât mai bine cu cât Luna Nouă din 17 iulie aduce vești bune, dacă ești în căutarea locului de muncă atunci vei găsi unul potrivit sau poate chiar ajungi să coordonezi un proiect. Nu sunt excluse nici acțiunile profesionale de cont propriu de tip freelance.

DRAGOSTE: Din punct de vedere emoțional se pare că nu îți dau pace câteva gânduri paranoide, îți este teamă că ceilalți te folosesc sau îți vor face rău. Din păcate retrogradarea lui Venus tinde să confirme aceste aspecte, dar mai ales din punct de vedere social. Dacă ești singur ai putea simți mai neplăcut această perioadă, dacă ești într-o relație partenerul va fi un adevărat sprijin pentru tine.

Horoscop iulie 2023 Scorpion

Iulie începe cu energia Lunii Pline din Capricorn care se petrece pe 3 și va încheia anumite legături, dar nu foarte importante. Marte trece din 10 în Fecioară și s-ar putea să curețe drastic cercul de prieteni. Din 11 iulie Mercur care se va afla în Leu indică câteva avantaje financiare, dar trebuie să ai grijă pentru că Venus care retrogradează din 22 ar putea întoarce lucrurile împotriva ta. Luna Nouă din 17 te poate pregăti în acest sens pentru că îți oferă o nouă manieră de a privi lucrurile. Iar luna se încheie cu Mercur care ajunge în Fecioară din 28 reparând anumite prietenii care au fost afectate anterior.

BANI: Există promisiuni mărețe sau ți se prezintă oportunități extraordinare mai ales din momentul în care Mercur ajunge în casa profesiei. Lucrurile par avantajoase până în 22 când Venus va scoate la iveală multe nereguli care te pot determina să închei colaborarea înaintea de a începe efectiv. Este important să ai alternative în această perioadă și să nu te bazezi pe o singură opțiune, oricât de frumos este prezentată.

DRAGOSTE: Dacă ești singur s-ar putea ca începutul de lună să nu te bucure prea tare deoarece se pare că nu prea rezonezi emoțional cu cei pe care îți întâlnești. Standardele tale pot fi foarte rigide și de la un punct – nerealiste. Cu toate acestea mediul de prieteni se poate dovedi de mare ajutor, însă abia din 28 iulie când Mercur te ajută să intri în contact cu oameni din același mediu ca și tine.

Horoscop iulie 2023 Săgetător

Luna Plină din Capricorn din 3 iulie aduce cu sine o nemulțumire financiară majoră, ale cărei efecte pot persista până la jumătatea lunii. Marte din Fecioară crește nivelul de responsabilitate la locul de muncă începând cu 10 iulie, iar din 11 Mercur în Leu pare că te motivează. Luna Nouă din 17 se petrece în Rac și te ajută să repari mediul financiar. Din 22 iulie Soarele trece în Leu și Venus începe retrogradarea ceea ce te poate face neatent la nevoile tale reale și astfel să te expui pericolului. Din 28 iulie Mercur din Fecioară reglementează lucrurile la locul de muncă și te ajută să te mai relaxezi.

BANI: Luna Plină din 3 iulie ar putea să îți aducă o pierdere importantă din punct de vedere financiare. Fie ai pășit niște termene sau nu ai fost atent la o serie de condiții și astfel trebuie să plătești în plus o sumă destul de mare. Din fericire Luna Nouă din 17 aduce o oarecare soluție, deși aceasta pare a fi mai degrabă un împrumut. Dar ai nevoie de bani rapid și găsești soluții să nu pierzi și mai mult timp, și implicit bani.

DRAGOSTE: Plasarea lui Mercur în Leu te poate face destul de extravagant în comportament, iar retrogradarea lui Venus tinde să te facă și teribilist. Astfel, în relații ai tendința de a flirta, de a testa limite, de a stârni gelozie și conflicte emoționale. Este un joc periculos, care îți aduce adrenalină dar este foarte posibil să te lase și singur și dezamăgit de toată această atitudine de superioritate.

Horoscop iulie 2023 Capricorn

Luna Plină din zodia ta se petrece pe 3 iulie și astfel începi această lună destul de agitat și nemulțumit de tot ce te înconjoară. Din 10 iulie Marte se află în Fecioară și te ajută să vezi și lucrurile bune, nu doar cele rele. Mercur trece a doua zi în Leu și dezvoltă latura la speculativă, din păcate energia este preluată de Venus care retrogradează în Leu din 22 iulie și poate provoca mari pericole financiare. Luna Nouă din Rac care are loc pe 17 iulie aduce speranță în planul emoțional. Luna iulie se încheie cu Mercur care ajunge pe 28 în Fecioară de unde te face să reactualizezi tot acest periplu riscant pe care l-ai parcurs.

BANI: Este un avertisment major în luna iulie mai ales pentru ceea ce înseamnă credite sau orice relație cu bani care nu îți aparțin. Încearcă să te ții departe de pariuri, jocuri de noroc, speculații sau investiții care îți sunt prezentate ca surse sigure de îmbogățire. De asemenea, nu administra bani și bunuri în această perioadă deoarece pierderile depășesc orice abilitate a ta de a recupera ceva.

DRAGOSTE: Din fericire lucrurile stau mai bine aici. Deși începi luna într-o formă nu foarte bună, se pare că spre mijlocul lui iulie începi să capeți speranță. Dacă ești singur atunci Luna Nouă este cu atât mai importantă deoarece poate aduce o persoană semnificativă în viața ta. Dacă ești într-o relație atunci partenerul își dovedește devotamentul prin sfaturile și susținerea acordate fără nicio cerință.

Horoscop iulie 2023 Vărsător

Luna iulie debutează cu Luna Plină din Capricorn care se petrece pe 3 și poate scoate la suprafață tensiuni și o mare agresivitate. Marte ajunge în Fecioară pe 10 și te ajută să gestionezi mai bine datoriile, eventual să le și achiți, iar din 11 Mercur se află în Leu de unde pune accentul pe relații. Tot pe relații pune și retrogradarea lui Venus accentul, mai ales din 22 iulie când poate desface și reface cu ușurință cele mai ciudate legături. Luna Nouă din Rac care se petrece pe 17 iulie se pare că te îndeamnă să îți faci o nouă rutină, iar din 287 Mercur din Fecioară începe să contorizeze pagubele emoționale.

BANI: Se pare că Marte îți aduce motivația și determinarea necesare pentru a munci în plus astfel încât să îți acoperi datoriile. Luna Nouă din 17 ar putea ajuta la acest proces prin contractarea unui alt loc de luncă, suplimentar pe lângă cel actual, sau poate transformarea unui hobby în ceva mai productiv. Cert este că ajungi să conturezi o stabilitate financiară mulțumitoare pe parcursul lunii iulie.

DRAGOSTE: Aici lucrurile stau puțin diferit. Vei experimenta o serie de evenimente la care nici nu te-ai gândit. Sentimentele par că dispar cu ușurință și despărțirile vin la fel de lejer. Mai problematice sunt sentimentele față de foști parteneri care se reaprind la o intensitate foarte mare. Și, surpriză, se pare că și foștii îți reapar în cale când nici nu te-ai fi așteptat. Mult noroc!

Horoscop iulie 2023 Pești

Începi luna sub influența Lunii Pline din Capricorn care te poate izola puternic de mediul tău social obișnuit și poți resimți puternic acest moment. Din iulie Marte ajunge în Fecioară și ar putea părea tensiuni în relația de cuplu, a doua zi, Mercur trece în Leu și agită spiritele printre colegii de muncă. Agitația persistă mai ales că Venus retrogradează în Leu începând cu iulie și pot apărea tot felul de zvonuri, inclusiv cele de aventuri la birou. Luna Nouă din Rac care se petrece pe 17 ar putea fi un punct de echilibru emoțional, iar Mercur din Fecioară din 28 pare că face din relație un refugiu.

BANI: Cel mai problematică la locul de muncă va fi interacțiunea cu colegii acre împrăștie tot felul de zvonuri, care de care mai răutăcioase. Acestea pot merge până la posibilitatea de a sabota sau de a întârzia intenționat lucrurile. Este important să îți păstrezi calmul și profesionalismul pentru a trece peste această perioadă. Combate lucrurile cu tact și cu răbdare încercând să ții emoțiile de distanță.

DRAGOSTE: Dacă ai o relație atunci aceasta ar putea fi un punct foarte pentru tine deoarece partenerul te susține necondiționat. Dacă ești singur privește către Luna Nouă din 17 iulie care ar putea duce începutul unei povești de dragoste, dar ține minte că poate sau nu să dureze mult. Cert este că Mercur îți aduce mai multă claritate cu privire la nevoile tale în acest sens începând cu 28 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2023. Tensiuni puternice în dragoste şi noroc de bani